Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi imaj hakkı formamizi giymese dahi ödemek zorunda oluyormuyuz. Normal maaşı 4 kusurdu.
Limit içindeki maaaşı Leicester ödeyecek.

Diğer bedeller yani limit içinde olmayan kısım bizde.

7 m euro falan limit açıldı.

Tümüyle katılıyorum

Katılıyorum. Bir de biz neden Emirhan İlkhan'a gitmiyoruz tam işte pres oyununa uygun, tempolu güçlü ve TR yetişmiş Türk futbolcu gerektiğinde de kanatta da oynatırsın. Bir de Yasin Özcan neden bu oyunculara gitmiyoruz ben anlamıyorum. İlla yabancı gitmeye gerek yok ki.

Sarada büyük sıctık gibime geliyor
Ustda kolaymi Allah askina sen kendini adam yerine koy brezilyali ingilterede oynuyor

Dunyanin diger ucuna hic tanimadigi bir yere geliyor ortam gergin oyuna attilar adami

Ne yapmasi lazim mesela uc kisiyi gecip topu tavana mi asicak

Gedson geldiginde 7 8 hafta amator topcu gibi oynadi ilk mactan yafta vurmak oyuncumuza yalnlis

FFP olsa yine anlaşılabilir ama daha fazla limiti maaşla açabiliyorsak bu yola niye gittiler ki
Çünkü maaşın limitin içinde olan kısmı bizde olmayacak.

Zaha sizin çöp yaptığınız kadar değersiz değil İngiltere’de

43 yaşındayım Hayatımda hiç bir futbolcu için ön yargılı olmadım çokta sevmem yazmam bu konuda ama bu sara 8 filan oynamaz bizim yıllardır gtmüzü. Yırttığımz konu olan sağlm orta saha işini yine beceremedik gibi duruyor.. tarihinin en pahalı transferini yapıyprsan o adam çok net olmalı. Bu takıma sağlam bir merkez orta saha alınmazsa sezonu terim ile bitiririz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt