Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasaha transferi pek düşünülmüyor sanırım Fio indirim yaparsa Amrabat gelir onun dışında çok isim geçmiyor. Amrabat'a 10 verilir 15 verilmez.

1) Muslera 2) Jelert 3) Sanchez 4) Nelsson 5) Sara 6) Torreira 7) Mertens 8) Icardi 9) Batshuayi 10) Ziyech
11) Yabanci sol bek 12) Yabanci sol açık 13) Yabanci genc 6 numara 14) Kohn

3 transfer yapilacagini tahmin ediyorum.

Kohn satılırsa Dubois sag bek ve sol bek alternatifi olarak kadroda kalabilir, zaten cogu maçta kadroya girmeyecek.
Yusuf Demir ve Oliveira kiralanmalı.

Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."

Okan Buruk: "Oyuncu eksilten orta sahayı bulmak kolay değil. Wendel belki de bu şekildeydi ama onunda farklı artı eksisi vardı. Gabriel Sara da özellikle pasla bunu geçebilecek oyuncu. Dünya futbolunun en önemli oyuncuları Xavi ve Iniesta adam geçmiyordu ama paslarıyla deliyordu. O yüzden elimizdeki oyuncular rakibi paslarıyla delebilecek oyuncular."

Iniesta adam gecmiyordu ha

Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."

Bugün adımın hakkını verdim davinson senin enisini yiyim diye muazzamdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli ki yakında yeni bir iki isim gelecek ama umarım katkı alabiliriz ve play off maçına kadar gelirler iki üç güne.

Zaha , oliveira dubois ve cicaldau en az 20 milyonluk limit olur heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt