Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.191
- 101.392
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın kendine has çalımı bile vardıOkan Buruk: "Oyuncu eksilten orta sahayı bulmak kolay değil. Wendel belki de bu şekildeydi ama onunda farklı artı eksisi vardı. Gabriel Sara da özellikle pasla bunu geçebilecek oyuncu. Dünya futbolunun en önemli oyuncuları Xavi ve Iniesta adam geçmiyordu ama paslarıyla deliyordu. O yüzden elimizdeki oyuncular rakibi paslarıyla delebilecek oyuncular."
Iniesta adam gecmiyordu ha
Menejerler yağdırmış önerileri,Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."
Skandal ya skandalOkan Buruk: "Oyuncu eksilten orta sahayı bulmak kolay değil. Wendel belki de bu şekildeydi ama onunda farklı artı eksisi vardı. Gabriel Sara da özellikle pasla bunu geçebilecek oyuncu. Dünya futbolunun en önemli oyuncuları Xavi ve Iniesta adam geçmiyordu ama paslarıyla deliyordu. O yüzden elimizdeki oyuncular rakibi paslarıyla delebilecek oyuncular."
Ne BB den cikmasi kardesim? Memleket elden gidiyorYine para yok , BBden çıkmakta yok
Simit sorunu var reisbizde limit değil sıcak para sorunu var galiba.
Limit açmak istesek maaşı ile uğraşmazdık
hoca iniesta adam geçmiyordu dediyse bize hakkaten müsaade ya
Simit sorunu var reis
Muhtemelen japonya halini falan hatırlıyorSkandal ya skandal
Iniesta kadar kolay çalım atan 3 topçu vardır tarihte
Niye?Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."
Yanında o kadar yardımcı antrenör sporcu, spor adamı? Ne işe yarar bunlarMaç sonu açıklamalarından da görüleceği üzere adam teşhis koymakta hünersiz. Neyi eksik yaptığını, neler yapması gerektiğini göremiyor bile
Hadi zaha gitti de ziyech i beğenen var mı bugün berbattı Okan hoca 70 dakika bekledi çıkarmadı.
Arkadas ziyech zaha yerine alacaktin mis gibi rashicayi ne diye macera arıyorsun.
hoca uykusuz bence.Okan Buruk: "Oyuncu eksilten orta sahayı bulmak kolay değil. Wendel belki de bu şekildeydi ama onunda farklı artı eksisi vardı. Gabriel Sara da özellikle pasla bunu geçebilecek oyuncu. Dünya futbolunun en önemli oyuncuları Xavi ve Iniesta adam geçmiyordu ama paslarıyla deliyordu. O yüzden elimizdeki oyuncular rakibi paslarıyla delebilecek oyuncular."