Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın yüzü eskidi. Hızlı tuketti taraftar. Bir cacık olmaz bizden bu sene. Okan hocayı gönderip yabancı kovalariz. Sonra sabır sistem cart curt falan diye kandiririz kendimizi. Aynen sabır. Yukarda arda da yazmış. Sarayı ilk onbire niye almadın diye laf ediliyordu. Otuz dk oynadı şimdi oyuncu laf yiyor.

Suan hoca ne dese aksini iddia edecek taraftar bu yüzden bag koptu diyorum

Bir takimin taraftar destegi olmadan bir yere varmasi cok zor

Igor tudor dönemini hatirlayin

Ostersunds den sonra lige bayagi saglam girdik rakipleri paramparca ederek ilerledik özelikle fiziksel olarak ama taraftar destegi asla olmadi cünkü bag kopmustu ostersunds ve sneijder’in yollanmasindan dolayi

Biz bu süreci defalarca yasadik

Bu duruma düsülmesinin sebebi de yönetim bu arada

Erden timur mevcut yönetim de yer almis olsaydi suan ne kaos vardi ne de bag kopmazdi

Çağo: "Süper Lig'e yeni yükselen ve geçen sezon son anda düşmekten kurtulan 2 takım Halil Dervişoğlu için teklif yaptı. Ancak oyuncunun maaşı iki kulüp için de büyük sorun."
aldığımız güne lanet olsun. bunlar hep yerli kuralının bokları. bjk ye kaptırmayaccağız diye gittik aldık bu verimsizi. şimdi çıkamıyoruz. gs ye giren öyle 6 7m avroluk oyuncular değil, bu vb. adamlardır.

Zaha şu an evin içinde disrespect dis respext diye dolaşıyordur kesin.

Olumsuz bir öfkesi var takımın yarısı Türk yarısı Güney Amerikalı.

Ya da Belçika doğumlu ama Napoli’li gibi hissediyor.

Olmaz abi şu kimya ile zaten.

Zaha biraz kafasının dikine biri gevşek asla değil ama bir inadı var kafasında. O şablon dışına çıkınca hemen tepesi atıp, katkısı düşüyor mental olarak o kalıbın dışına çıkamadığı için.

Onun üzerine takım kuran bir takımda iş yapar ama yaşından dolayı asla 5 yıl öncesi gibi olmaz.

Sabahlara akşamlara kafar Oyuncu izlemek nedir yahu, hiç kafanızda aklınızda oyun planınıza uygun oyuncular yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt