- 26 Kasım 2012
- 185.569
- 258.137
- 5.998
İddaa iki sezondur feneri favori gösteriyordu reis :/
Karizmatik olmuşlardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddaa iki sezondur feneri favori gösteriyordu reis :/
Hocaya göre torreira yanına aldık sanırım ama geçirgenliğimize merhem olmaz. Adamı anadolu hücumcularının peşinden koşturacaksak vay halimizeNe yani Mertens yerine mi aldik? Hocanin 4-3-3 oynamasi imkansiz.
Galatasaray bu sene de bir şekilde şampiyon olur ve seni mutsuz eder yorma kendini bu kadar bence. Bu kadar stres iyi değil. 12 ayın sadece 1 haftasında mutluluk yaşamak için bu kadar kendini paralamaya değer mi.hatay 800 bin euro harcamış toplam..
Vallahi hepsine bir Sergen Zeren yeter.Karizmatik olmuşlardır
Sara öyle rakip peşinde koşturanileceğin biadam değil ki. Onu yaparsak adamı öldürürüz çöp çektiririz. Cezasahası çevresinde baya tehlikeli topçu sara. Bize torreira yanına amrabat gibi sürekli açık kapatacak bi topçu şart
Rabiot boştayken almak lazım, manuda saldı herifi agustos ortasındayız oyle pek teklif yok herife alıp gelmek lazım.gedson-amrabat filan bizim esas ihtiyacımız değil bence. rabiot-tominay bize daha uygun. tominay'den iyi kazık yedik özellikle bunlar baya inandırmıştı kendilerini heralde alabileceklerine
Yok yere sağlam basıyor, öyle kolay kolay yıkılmaz. Fiziksel olarak bi güç getireceği kesinEn azından yanından yürüyerek gecmesinler veya gedson hıyarı bir omuzda yere yapıştırmasin zaten dediklerimi yapacak bir profil değil gibi
Hocanin ne yaptigini anlamak cok guc. Kendi taktigine uymayan adamlari alip duruyor. Bu sene cok kotu patladik.Hocaya göre torreira yanına aldık sanırım ama geçirgenliğimize merhem olmaz. Adamı anadolu hücumcularının peşinden koşturacaksak vay halimize
onu biliyorum da, geds-rach bizde olsa onlar bile fb'yi fav gösteremezdi bence yaw.İddaa iki sezondur feneri favori gösteriyordu reis :/
Gerek yok knk, az daha championship de takilalimRabiot boştayken almak lazım, manuda saldı herifi agustos ortasındayız oyle pek teklif yok herife alıp gelmek lazım.
Ara ara şu duygu geliyo mu kankaAlacağımız yeni ortasahayi Okan Özkan ve Hakan Kuzuya sormak lazım. İstedikleri topcuyu alalım kötü çıksa da sıkıntı yok en azından full negatif postlarini görmemiş oluruz
bom boşGalatasaray bu sene de bir şekilde şampiyon olur ve seni mutsuz eder yorma kendini bu kadar bence. Bu kadar stres iyi değil. 12 ayın sadece 1 haftasında mutluluk yaşamak için bu kadar kendini paralamaya değer mi.
yani bu herifler ne istedi de sara'da karar kıldık ben onu merak ediyorum. parasında filan değilim piyasayı öğrenmek için. transfer sezonu bitmeden açıklamaları etik bile olmaz ama imza parası-maaş-bonus filan derken 40'a filan dayanmış olsalar gerek ki sara'ya atlamak durumunda kaldı bunlar da.Rabiot boştayken almak lazım, manuda saldı herifi agustos ortasındayız oyle pek teklif yok herife alıp gelmek lazım.
30 dk ile yeme herifi hemenGerek yok knk, az daha championship de takilalim
barısa attıgı bir pası begendim mesela katkı verecektir oda.