Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.413
- 72.956
- 5.188
Ne fofana ne rabiot bi yere gidebildi. Fofana takımında kalır rabiot da miami falan yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi pasla ikna oldun ha, onu sende atarsin yav30 dk ile yeme herifi hemenbarısa attıgı bir pası begendim mesela katkı verecektir oda.
Bu yaşta ne miamısı olm 29 lan herifNe fofana ne rabiot bi yere gidebildi. Fofana takımında kalır rabiot da miami falan yapar
Onda o ana varken giderBu yaşta ne miamısı olm 29 lan herif
Ikiside cop, 2.liglerden den orta saha önerNe fofana ne rabiot bi yere gidebildi. Fofana takımında kalır rabiot da miami falan yapar
İkna oldum demedim o hareketi iyiydi yani 3 maç falan izleyelim söylerim herifi.Bi pasla ikna oldun ha, onu sende atarsin yav
Avrupada para istiyor kadın buraya gelmeli işte :dOnda o ana varken gider
Takiliyom libosum, tabi henüz erken bi kac mac görmek lazim pek ümitli degilim ama onu belirtiyimİkna oldum demedim o hareketi iyiydi yani 3 maç falan izleyelim söylerim herifi.
Paragöz ve sonradan görme bi kadın için en güzel en gösterişli para yeme yeri istanbuldur. Biri görüşmelerde anlatsın şuna istanbulun nasıl bi yer olduğunuAvrupada para istiyor kadın buraya gelmeli işte :d
Nasıl ofsaytmış o pozisyon yahu, maçı izlerken sıcağı sıcağına temiz geldiTrio batshuayinin golü ofsayt ilan etmiş
İlk içeri çevirmede batshuayi ofsayt ama top arkasına düşüyor aktif pasiften ofsayt diyorlarNasıl ofsaytmış o pozisyon yahu, maçı izlerken sıcağı sıcağına temiz geldi
Tertemiz bizim geçen 2 sene önce antalyaspor maçında yediğimiz gole ofsayt demeyen adamlar batsuayi adamı engelliyor ofsayt diye bir yerlerinden element uyduruyorlar.Nasıl ofsaytmış o pozisyon yahu, maçı izlerken sıcağı sıcağına temiz geldi
Lehimize olunca bir şey yok, aleyhimize olunca aktif-pasif. Devamİlk içeri çevirmede batshuayi ofsayt ama top arkasına düşüyor aktif pasiften ofsayt diyorlar