Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray düşmanları ve taraflı programlar galibiyetimize gölge düşürme çabalarına ve algı operasyonlarına erken başlamış
Keşke güçlü bir yönetim başımızda olsaydı

Açıkçası hiç istemesemde büyük mucizeler olmazsa hocanın düşüncelerinde, kendinizi Okan hoca &Fatih hoca değişimine hazırlayın derim

Andy diouf çok iyi oyuncu ama 14r aldıkları adamı 20den aşağı salmazlar

3 Eylül Şampiyonlar ligi için son liste verme tarihi, 13 Eylül Türkiye ligi için transferin son günü
Şaka maka işkencenin bitmesine 1 ay falan kaldı

onun için 18 milyon vermeye gerek var mıydı
haydi oliviera'yı geçelim. sara'nın demirbay'dan ne kadar artısı olacak acaba? bunun için sara'ya cidden 18 + bonus gibi bir bütçe ayırmaya değer miydi? keza jelert için de benzeri kuşkuları taşıyabiliriz.

vallahi bisakka+amrabat'ı alsak, daha mantıklı olurdu sanki ve daha ucuza alırdık.

Aynı Trio programı Avrupa liglerindeki pozisyonları da yorumlamalı. Bakalım ne kadar çelişecekler.

Almanya, İngiltere, Fransa gibi ülkelerden saygın VAR hakemleri getirerek maç yönetimlerine belli bir standart ve güvenilirlik getirmek varken meydanı yine algı operasyonu ve polemik yapanlara bıraktılar

Yalnız icardinin dana şimdiden bukadar hırslı olması muazzam olay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6. hafta kköy deplasmanında topuğa çift dalarlar reyiz. merak etme. sonra adam insiyatif alıp oynamaya çalışır, nizami golleri iptal edilir biz de akan oyunda gol eeeabiee yeeaa deriz. sonunda icardi ocak'ta da gider herkes rahat eder.

abi çat diye 20 m euro verdik bir orta sahaya, 11 verdik bir sağ beke.

icardi'ye 10, sanchez'e 9.5, torriera'ya 6 verdiğimizi düşününce, insan ister istemez beklentiye giriyor. haksız mıyız yaw?
Turkiye ekonomisi gibi futbolcu piyasasi bir senede uctu gitti

Gecen sene aldigim urune bakiyorum 200 TL bu sene olmus 1.500 TL

Piyasa su an tavan mesela gecen sene basinda kereme 10 milyon deseler hemen satin derdim simdi 15 konusuluyor satarkende yuksek satacaksin bundan sonra tek hane bonservis ile A Class veya genc oyuncu almak imkansiza yakin oldu

Bu takima biraz icardinin sevecegi topcular almak sart mesela batshuayiyi sevdi golden sonra iki kere sarildi ama icten sarildi

Adamin bir kere zahaya sarildigini gormedim

Icardi karekterli topcu eger biriyle anlasamiyorsa o topcuda sorun vardir karakter olarak
Zahanin gitmesi hem keremi rahatlatti
Hemde belki arkadaslik havasi geri gelir
Ziyechte eskisi gibi degil takimi sahiplenmis
fakat biraz formsuz ligin 7 veya 8. haftasinda
Abdulkerim hizini kazanir Mertens sapkadan tavsan cikarir Ziyechte toplara vurmaya baslar

Rahat musterih olun ligin en zor kismi ilk 5 mac ve sonrasindaki fener maci burayi 16 puanla gecersek kutlamalara erken baslariz

Takımın kadrosu iyi, formsuzken galip başlamak da iyi.
Hoca ve takım bu 6-7 haftalık kritik süreci en az kayıp ile atlatırsa bir sinerji yakalayıp bir üst vitese geçeriz

Muslera
Jelert davinson nelsson transfer
Torreira sara
Transfer mertens barış
İcardi

Ne olursa olsun sağ bek yedeği Ali turap olmalı, Kaan orta saha rotasyonuna eklenmeli. Demirbay, Kaan ve Berkan orta saha yeterli yedek rotasyondur. Kanat transferi şart, normal de 10'da ama mertensin 2.9 aldığı mevkiye iyi bir 10 çok fazlalık olur maliyet olarak.

Az önce Vole’deki maç yayını izledim.

Berk Göl dedi ki bu İcardi’nin dönüşüm lafı için; İcardi tatile çıkmadan önce transfer listemize bakıp tatile gitmiş.

Sözü biter bitmez Ilgaz Çınar’da söze dahil olup listeyi görüp çok mutlu bir şekilde çıktı tatile dedi.

Daha sonra Sinan Yılmaz keşke listedekileri de bilseydik dedi.

Ilgaz Çınar lafa girip mesela Napoli ile Davinson- Anguissa takasının o listede olduğunu ve İcardi’ye de aktarıldığını belirtti. Fake olduğunu sanmıyorum Ilgaz Çınar 100 senedir yayına çıkar çok çevresi de var ne bir camiaya yalakalığını gördüm ne de duyumcu gibi takıldığını. Bizimkiler OS kovalarken bu takası beklediler muhtemelen.

Belki ilerde ilgimiz olur diye paylaşmak istedim.

IMG_3599.jpeg

Bu takima biraz icardinin sevecegi topcular almak sart mesela batshuayiyi sevdi golden sonra iki kere sarildi ama icten sarildi

Adamin bir kere zahaya sarildigini gormedim

Icardi karekterli topcu eger biriyle anlasamiyorsa o topcuda sorun vardir karakter olarak
Zahanin gitmesi hem keremi rahatlatti
Hemde belki arkadaslik havasi geri gelir
Ziyechte eskisi gibi degil takimi sahiplenmis
fakat biraz formsuz ligin 7 veya 8. haftasinda
Abdulkerim hizini kazanir Mertens sapkadan tavsan cikarir Ziyechte toplara vurmaya baslar

Rahat musterih olun ligin en zor kismi ilk 5 mac ve sonrasindaki fener maci burayi 16 puanla gecersek kutlamalara erken baslariz
ümitlenme evren.

dursun var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt