Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birmančević gibi bir oyuncuyu istiyor bence Okan hoca, videolar elbette yanıltıcı olabilir ama Miloti gibi bir oyuncu izlenimi verdi. O sebeple gelmesini isterim. BAY Birmančević kanatları iyi olur gibi.

sara yı gömenler ne yapmaya çalışıyo anlamadım ben. 30 dakikada kaos bir maçta adam çöp ilan edildi. Kötüyse bekleyin bi beraber eleştirelim ama az zaman tanıyın yahu.
Ciddi söylüyorum 30 dakikada iyi oyuncu seçebiliyosanız bak ciddiyim buralarda harcanmayın gidin bir yerlerden başlayın siz futbolcu ve scout dehası olabilirsiniz. Yeteneğiniz Dünya'da hiç kimsede yoktur muhtemelen. Aylarca scout raporlarına bir dünya maçlarını izlemeye yada ne bilim defalarca stada gelip maçını izlemeye ne gerek var ki. Siz varsınız. Aylarca çözemezken adamlar siz 30 dakika. Şip şak. Böyle bir yetenek gerçekten buralarda heba olmamalı...

Beyler bi sorum olacaktı.
Antu'da sadece fener topicler açık. Yeni bir üyelik yaptım, ve onaylandı - Lakin topicler görünmüyor. Antu yeni üyelere kapalı mı?

Eskiden ne güzel antu keyfimiz olurdu...içine ettiler.

Antu da eski üyeliği olan bana PM atabilir mi? Sadece okumak için.

Kanatlar SOS veriyor

1. Kapanan takımlara karşı ve modern futbolda BEK oyuncular çok önemlidir.

Dubois (Kaan) ve Köhn ile iyi oyun çıkarmak zor. Jelert iyi çıkmassa işimiz zor.

2. Zaha, Ziyech ve Kerem A. yı toplasan bir tane iyi Kanat oyuncu etmiyor. Keşke hepsini satıp Baba bir Kanat gelse. Sadece BAY ile sezon bitmez. Bir tane daha AS Kanat şart.

hızlı bir stoper alıp davinson Sanchez'i ön libero çekelim.Onun hızında birini alamıcaz belli oldu ortasahaya.

Muslera
Jalert Davinson Abdülkerim Transfer
Torreira Transfer
Barış Gabriel Kerem
İcardi

Bir sol bek bir 6 numara elzem

20240810_083207.webp

Günaydın beyler.

Allah'ını seven Locko'yu getirsin şu takıma. Bence en azından bir tane bekimiz sağlam olursa takım ciddi anlamda toparlayacak hem hücum hem de defansta. Artık şu bekleri atıl mevkiler olarak görmeyi bırakmamız lazım. İkisi birden de değil 1 tanesi sağlam olsa diğeri ortalama olsun şimdilik yeter.

Bu arada stoper dendiği zaman ne saçmalıyorlar diyordum ama şu Davinson'dan bir tane de sol ayaklı bulsak manyak olurmuş be. Abdülkerim 6-7 aydır çok sallantıda. Nelsson da daha çok büyük maçlarda seni kurtaracak adam kimliğinde, hücuma yeterince katılamıyor.

Orta saha konusuna giremiyorum bile artık yorulduk.

Köhn,Dubois,Oliveira,Zaha gönderip

Locko,Chiesa,Rabiot çekmenin vakti gelmedi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt