Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Zaha'yı yedi. Sıra Barış da. Kerem lobisi Barış'ı da yiyecek bu gidişle.
Zaha kendine Premier Lig'den takım bulabiliyorken Kerem o kadar istemesine rağmen Avrupa'dan teklif alamıyor. Buradan bile aradaki farkı anlayabilirsiniz. Kerem'e destek verenler ilk 11'de başladığı bir maçta hatasında tepki verecekler. Kerem'i Emre Belezoğlu'na benzetiyorum.
Bizim takım artık starları yönetemiyor. O yüzden star transferi olmasın. Molde'den 10 numara için Emil Breivik gelsin. Geçen senenin son maçlarında ve bu seneki maçlarda ilk 11'de oynuyor. Sakatlığı tamamen geçmiş.

Kaan Ayhan’ı orta sahada görelim tekrar.
Hem çok iyi pasör, hem de pozisyon bilgisi çok iyi olduğu için orta sahada defansif direnci arttırıyor
Bugün sahada olsa ikinci yarıda yediğimiz atakların sayısı bu kadar fazla olmazdı
Zorluk derecesi yüksek maçlarda Kaan Torera ikilisi oynaması şart, 6 numaraya adam almayacaksak. Hocanın her maça Anadolu takımlarına karşı çıkar gibi çıkmasından bıktım.
Geçen sezon Kaan Toreralı maçta Bayerni sahada kevgire çevirmiştik, Kaan yorulunca adamlar golleri atmıştı tabi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın beyler.

Allah'ını seven Locko'yu getirsin şu takıma. Bence en azından bir tane bekimiz sağlam olursa takım ciddi anlamda toparlayacak hem hücum hem de defansta. Artık şu bekleri atıl mevkiler olarak görmeyi bırakmamız lazım. İkisi birden de değil 1 tanesi sağlam olsa diğeri ortalama olsun şimdilik yeter.

Bu arada stoper dendiği zaman ne saçmalıyorlar diyordum ama şu Davinson'dan bir tane de sol ayaklı bulsak manyak olurmuş be. Abdülkerim 6-7 aydır çok sallantıda. Nelsson da daha çok büyük maçlarda seni kurtaracak adam kimliğinde, hücuma yeterince katılamıyor.

Orta saha konusuna giremiyorum bile artık yorulduk.
abi aylar yıllar geçiyor, şampiyon oluyoruz, mevsimler değişiyor, şampiyon oluyoruz, onlarca oyuncu geliyor-gidiyor, bonservis rekorlu transferler yapıyoruz...

sonuç... başlangıç noktası ile aynı...

bir orta saha, bir bek lazım...

zuhahaha :dddd

Bir tek abdülkerimden umudum çok zayıf. Yaşı, sakatlık sonrası hali, toparlayamamadı ve psikolojik etkileni düşününce kendisi ile bu sene neden ayrılmadık dedirtecek gibi duruyor. Kafa topuna çıkmaya korkar olmuş ve öyle garip işler yapıyor ki beli dönmüyor falan acil oraya müdahale şart. Net olarak marcao bulmamız lazım.

Barış ise standart barış, sezon başı rotbalans ayarını yapması için biraz dinlenmesi gerkiyor. Bu şuta vuramama, yanlış tercihler falan hep vücudun ben bitiğim aga halleri. İsteği, bindirmeleri, boğuşmaları geçen senenin de üzerine çıkabileceğini göstermiş durumda.
Diğerleri de net yorgunluk kaynaklı problemler.
Takımın iki büyük sorunu var
1-sezon başında kondisyon ayağına deli gibi yorgunluk
2-Taktiksel zaafiyetler. Bildiğimiz başka şeyler yok bir ikiye bir, bir üçgen, iki kişi paslaşıp bir kişiyi kaçıralım yok. Standart pes hücum futbolu oynuyoruz.

Bir tek abdülkerimden umudum çok zayıf. Yaşı, sakatlık sonrası hali, toparlayamamadı ve psikolojik etkileni düşününce kendisi ile bu sene neden ayrılmadık dedirtecek gibi duruyor. Kafa topuna çıkmaya korkar olmuş ve öyle garip işler yapıyor ki beli dönmüyor falan acil oraya müdahale şart. Net olarak marcao bulmamız lazım.

Barış ise standart barış, sezon başı rotbalans ayarını yapması için biraz dinlenmesi gerkiyor. Bu şuta vuramama, yanlış tercihler falan hep vücudun ben bitiğim aga halleri. İsteği, bindirmeleri, boğuşmaları geçen senenin de üzerine çıkabileceğini göstermiş durumda.
Diğerleri de net yorgunluk kaynaklı problemler.
Takımın iki büyük sorunu var
1-sezon başında kondisyon ayağına deli gibi yorgunluk
2-Taktiksel zaafiyetler. Bildiğimiz başka şeyler yok bir ikiye bir, bir üçgen, iki kişi paslaşıp bir kişiyi kaçıralım yok. Standart pes hücum futbolu oynuyoruz.
Abdulkerimi piyasası varken satmak lazım yaşı ilerledikce hantallasacak izlenim veriyor.

muslera
xxx sanhez xxx xxx
torriera xxx
xxx xxx barış
icardi
ilk onbirimizde, elit seviyede özelliklere sahip olan 5 oyuncumuz var bence. kalan oyuncuları kötülemiyorum bu arada. bu 5li çok iyi.

muslera
xxx sanhez xxx xxx
torriera xxx
xxx xxx barış
icardi
ilk onbirimizde, elit seviyede özelliklere sahip olan 5 oyuncumuz var bence. kalan oyuncuları kötülemiyorum bu arada. bu 5li çok iyi.

9 ve 18 milyonluk yatırımları taraftarın ilk 11 e rahatlıkla yazamaması büyük skandal

Biz neden bu iki unkown oyuncuya 27 milyon Euro’luk yatırım yaptık anlamıyorum , üstelik sara genç oyuncuda değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muslera-günay

jelert-dubois

sanchez-nelsson

apokerim-kaan-metehan

köhn-??

torriera-berkan
???-demirbay

sara-mertens

bay-ziyech-yunus
aktürk-??

icardi-bats

yapılması gerekenler:

dursun + metin + cenker shut
oliviera shut
yusuf demir - alanyaspor kiralık
zaha zaten gitti

MÜCADELECİ FİZİKLİ ORTA SAHA
SOL BEK
AVRUPALI KANAT OYUNCUSU

Bundesliga gurmeleri Vranckx nasıl topçudur ? İş görür mü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt