- 20 Mayıs 2011
- 23.107
- 10.131
- 1.873
Hoca hala 2 transfer diyor, o da olursa inanılmaz…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoyu tekrar izledim. Listemizin en üst sıralarındaymış yazın başında.Anguissa sanchez takası mı? Bilemedim valla değişik duruyor
ya bazen dememesi daha iyi. bizde diyoruz suraya su tipte adam alinmali ama 10milyona getirebilecegin adama 20 veriyo bizimkiler onuda yanlis adami aliyorHoca hala 2 transfer diyor, o da olursa inanılmaz…

İnsanın aklı almıyor. 2 senedir o kadar güzel transfer fırsatları varken saçma sapan işlerle taraftarı oyaladılar.ya bazen dememesi daha iyi. bizde diyoruz suraya su tipte adam alinmali ama 10milyona getirebilecegin adama 20 veriyo bizimkiler onuda yanlis adami aliyor
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bats
Baris-Transfer-Transfer
Toreyra-Transfer
Transfer-Transfer-Davinson-Jelert?
Senelerdir her maçtan sonra en az 5 Transfer ihtiyacı beliriyor. 5 transfer yapıp hepsini oynatsak gene 5 transfer ihtiyacı belirecek. Bir gariplik var.
Mourinho’da buna benzer birşeyler söylemişti galiba. İşte burada Erden Timur gibi yöneticilerin yokluğunu hissediyoruz.
Hiç isim çıkmıyor, anlaşılan önce gidecekler belli olacak. Genç adamlar maçına yetişse bari diyeceğim de zor gibi sanki.acilen 3-5 kolpa lazım. zikil videosu izlemek istiyorum