Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rafa iyi 10 no rtas, gedsonu da demirbay/berkan yerine tercih ederdim

Torreira ya kimse bisey diyemez, topcunun hasi

Sara yi beklemek lazim, umarim iyi performans verir cok da ümitli degilim ama

musrati cop
Gedson istikrar yoksunu bir adam sezonda 2 Galatasaray maci disinda sahada gormuyorum

Ayrica skora katkisi hic yok besiktas taraftari bile satilsin istiyor

Demirbayi bile gedsona degismem kaldiki sara daha oynamadi

Besiktastan rafa silva haric tek oyuncuyu istemem

Parası var diye her şeyi yapabileceğini zanneden insanların tez zamanda acılar içinde gebermelerini temenni ediyorum.

Gedson istikrar yoksunu bir adam sezonda 2 Galatasaray maci disinda sahada gormuyorum

Ayrica skora katkisi hic yok besiktas taraftari bile satilsin istiyor

Demirbayi bile gedsona degismem kaldiki sara daha oynamadi

Besiktastan rafa silva haric tek oyuncuyu istemem
ben değişirim gedson okanın oynattığı şeye daha uygun. Dembay bu oyunda el freni.

Ulan depremi alet edip net penaltı üzerinden fenerin köpekliğini yapmaya utanmadınızmı şerefsiz haysiyetsizler. İlk haftadan başladı şerefsizler net kırmızının verilmediği akşam saçma sapan bir twit. Dün trionun yaptığı yavşaklık net gole ofsayt algısı yaratmaları. Bu sezon bu şerefsizin çocuklarıyla çok işimiz var. Galatasaray yönetimi bana hiç güven vermiyor umarım yanılırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan mourinho hıyarı 10 kişi kalman gereken maçı hakem sayesinde kazandın çıkmış Gsye sallıyorsun sana onları anlatanlar şunuda anlatsın Galatasaray adamın a…. Koyar. Seneye senide jesusun yanına arabistana yollarız merak etme şovmen.

bu memlekette acıma yetime durumu gerçektir. yılanın başını küçükken ezeceksin. bizim hakemi galatasaray maçındaki hatası yüzünden vurmakla tehdit eden heriflere plaket verme geleneğini bi an önce sonlardırmamız lazım.

yoksa küçüğü vırvır eder, büyüğü devletin polisini de yanına alıp dayağını atıp gider.

Hatay’ın geçen sene Karagümrük’le beraber küme düşmesi gerekirdi, yine bir şekilde kaldılar ve Galatasaray düşmanlığına devam ediyorlar.
İnşallah bu sene geçen sene hak ettikleri gibi küme düşerler ve bir daha Süper lig yüzü görmezler

Organize kötülük örgütü ilk günden başlamış algıya. Önce hocalarını öttürmüşler sonra Hataysporu.

Herkesi satın alacaklar bu sene belli ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt