Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarayı 10 numara olarak düşünüp 8 numara almazsak, orta sahada büyük sıkıntı yaşayacağımız gibi, sürekli olarak iyi topçu ama o paraları etmez lafını duyacağız/söyleyeceğiz. Pas kalitesi, oyun zekası, duran top kullanabilme becerisi, şut atabilmesi, skor yapabilmesi ben 10 numarayım diye bağırıyor. Yarım saatlik oyundan bunları çıkarmadım tabii ama anlatılanlar ve görüntülerden elde edilen profil net bir şekilde bu.
Dün de mesela gördük, alan kapatıyor ama rakiple topu kapmak için birebir basayım, şok pres yapayım vs bunların adamı değil.
Torreira gibi ikili mücadele kazanma yüzdesi yüksek, tempolu, adama direkt basabilecek bir oyuncu lazım bize. Burası net oğlu net.

Hoca istiyosa almayin olm

Oyuncu yetenekli ve iyi oyuncu ama bize lazım olan oyuncu değil o yüzden yanlış transfer olur. Bizim almamız gereken kanat çalışkan, fizik olarakta katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Isaksen olabilir ama o sağ kanat o yüzden Barış solda kullanılacaksa olabilir Barış sağ da kullanılacaksa Damsgard olabilir o da satılık listesinde diye biliyorum.

Arias keremin yerine alinacagi dusunursek , kerem vs arias

Screenshot_20240811-012251~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt