Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Kohn e mobbing uygulanmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk net değil o durum demiş çok iyi para teklif edilmiş kendisine o yüzden kafası karışıkmış. Alman vatandaşı olduğu için Almanya'da daha sonra sorun yaşar mıyım düşüncesi varmış? Moskova onda da maaşı biraz daha arttırabilir ve şu anda durağan gözüküyorken bir anda hareketlenebilir de dedi ama şu an için o sorundan dolayı gitmeme ihtimali daha yüksek. Kerem'de ise 500 bin euro civarı istediği ve teklif edilen arası fark varmış sanki hafta baş Kerem gider gibi anladım ben dediklerinden.
taraftarın bir forma işine burun sokmadığı kalmıştı ona da soktu sonunda.Resit ömer kükner: futbolcular formadan memnun.
Göründügü gibi degil, rahatmis.
Daha önce sözlükte de birisi yazmıştı. Forma ağırlığı 70gr ile en hafif formalarmış Puma formaları galiba. Futbolcular bu nedenle daha rahat hissediyor olabilirlerResit ömer kükner: futbolcular formadan memnun.
Göründügü gibi degil, rahatmis.
Kükner icinmi diyon yoksa genel olarak taraftardan mi bahsediyon?taraftarın bir forma işine burun sokmadığı kalmıştı ona da soktu sonunda.
genel taraftarKükner icinmi diyon yoksa genel olarak taraftardan mi bahsediyon?
oyuncuların meme uçları belli oluyor. yönetim ve hoca acilen istifa. xyzteminat adlı hesabımdan
yunan adasi gibiSamattarias
Bunu biz görüyoruz da baştaki görmesi lazım. Adam orta sahasiz oynayacak nerdeyseSarayı 10 numara olarak düşünüp 8 numara almazsak, orta sahada büyük sıkıntı yaşayacağımız gibi, sürekli olarak iyi topçu ama o paraları etmez lafını duyacağız/söyleyeceğiz. Pas kalitesi, oyun zekası, duran top kullanabilme becerisi, şut atabilmesi, skor yapabilmesi ben 10 numarayım diye bağırıyor. Yarım saatlik oyundan bunları çıkarmadım tabii ama anlatılanlar ve görüntülerden elde edilen profil net bir şekilde bu.
Dün de mesela gördük, alan kapatıyor ama rakiple topu kapmak için birebir basayım, şok pres yapayım vs bunların adamı değil.
Torreira gibi ikili mücadele kazanma yüzdesi yüksek, tempolu, adama direkt basabilecek bir oyuncu lazım bize. Burası net oğlu net.
Forma değil, forma çekmek dehlemek sosyel medya karizmatik oldunuz...oyuncuların meme uçları belli oluyor. yönetim ve hoca acilen istifa. xyzteminat adlı hesabımdan
Forma değil, forma çekmek dehlemek sosyel medya karizmatik oldunuz...
Bir daha almanyaya gitmez olur biter yav. Kazandigi parayla her yerde krallar gibi yasarKöhn gitmez Rusya'ya.
![]()
Russische Föderation: Reise- und Sicherheitshinweise (Teilreisewarnung)
Letzte Änderungen:Aktuelles – Sicherheitslage; GeldversorgungEinreise und Zoll – Migrationskarte und Anmeldung nach EinreiseRedaktionelle Änderungenwww.auswaertiges-amt.de
Dışişleri Bakanlığı Almanlari oraya gitmeyin diye uyariyor. Bence hayatta gitmez
Her fikre saygim var lakin demirbayin pas kalitesi sut kalitesi gedsonda yok gecen sene bize bir cok mac aldi temposu eksik evet ama artik sarada varken yarim devre 30 dk kullanirsak muazzam verim alabiliriz diye dusunuyorum mertensin yerine bile kullanabiliriz tek devreben değişirim gedson okanın oynattığı şeye daha uygun. Dembay bu oyunda el freni.