Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.209
- 18.372
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 15 milyona elden çıkartmak istiyorlar hatta bence o paradan daha da düşerler. Chiesa'nın maaşı fazla ama.Chiesa'yı satmak mı istiyor Juve ?
Gerçekten Kerem in en iyi yaptığı iş topsuz oyunu ve koşularıydı git gide farklı bir oyuncu olmaya çalışıyor. Kimse Kerem den David Silva olmasını beklemiyor ama o kendini iyice o role alıştırdı. Hani koşu gösteren oyuncu olmasını beklediğim Kerem koşu gösteren oyunculara topu ulaştıran oyuncu olmaya çalışıyorKerem' in takımdaki önemi, yerli kuralı ve öncelik verilmesi gereken başka ihtiyaçlar nedeniyle, güvendiğim bir futbol aklının Zaha gibi yüksek maliyetli bir sol kanat oyuncusunu istememesi gerektiğini düşündüğüm için Erden Timur' un olaya ticaret mantığıyla yaklaşarak inisiyatif kullanmış olabileceğini düşünmüştüm. Benzer tahminim Ndombele transferi için de geçerliydi.
Ancak devam eden süreç bunu doğrulamadı. Bu ihtimali düşünerek Erden Timur' a haksızlık etmişim sanırım. Sevgili hocamızın ne istediğini pek bilemediği ve gerektiği durumlarda net tavır koyamadığı izlenimim ağırlık kazanmış durumda. Kerem' e (Bizzat Kerem' in ifadesiyle) ilk sezon oyun kurucu kanat rolünü veren hocanın, kendisine forvet arkası/ikinci forvet rolünü vermeye peşin hazır olduğu anlaşılıyor; o böyle yapınca da Kerem kanat oynamayı unuttu adeta...
Öyle de şahsen hiç istememChiesa'yı satmak mı istiyor Juve ?
Bu oyuncuların hepsinden de çıkılabilir sorun değil ama nasıl olur belli bir plan dahilinde yaparız bunu. Mesela Abdülkerim in geçen senenin ortasında yaşadığı sakatlık sonrası dönüşü iyi olmadı bir de olası ayrılığı gündemdeyse neden Emin i gönderdik biz? Okan Hoca konuşsa bak Abdülkerim ile yolları ayırabiliriz biz seni bu sene en az 10-15 maçta ilk 11 olarak düşünüyoruz diye ikna etmeye çalışırdık şimdi Emin satıldı Abdülkerim kalsa da sıkıntı satılsa da sıkıntı. Aynı şekilde Oğuz Aydın a ihtiyacımız yok elimizde 7-8 tane kanat var diye almadık, şimdi Kerem in gitmesi gündeme geliyor. Köhn de Zaha da yerlerini doldurabileceksek satılsın tabii niye satılmasın ama asıl sıkıntı bu gerçektenSon 2 gün çorba yaparız 2-3 adam gelir gider
Kap geldi.YUSUF YAZICI HAYIRLI OLSUN
Öyle de şahsen hiç istemem
turkish power kıçını kaldır
oyun bitmeden düşmana saldır
Bir de şeyi anlamadım ben zaten Batshuayi İcardi nin değil Mertens in yerine oynayacak gibi çoğu maçta e biz Yusuf Yazıcı yı ne yapacağız böyle bir durumda?Yusuf Yazıcı 10 numarada değil ikinci forvet. Adamın oyun kurduğunu görmedim, sadece iyi şut atıyor.