- 20 Eylül 2009
- 19.027
- 17.577
- 2.773
İşte bu lezzet kaf dağında olsa da giderim! Acıktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bu lezzet kaf dağında olsa da giderim! Acıktım.
sırf canım çekti diye kaymaklı ekmek kadayıfı getirttimİşte bu lezzet kaf dağında olsa da giderim! Acıktım.
430 tllik yemek söyledim senin yüzünden. Karta az yüklenseydim yazın bi o kadar daha söylerdim ama 430 yeter mali durumasırf canım çekti diye kaymaklı ekmek kadayıfı getirttim
İçeceği evde sulanmış yoğurttan ayran yaparak karşılayacağım, safi protein söyledim boşa sıvıya para vermemek için..Ne söyledin? Gece uzun! Bana da akıl verir430 tllik yemek söyledim senin yüzünden. Karta az yüklenseydim yazın bi o kadar daha söylerdim ama 430 yeter mali durumaİçeceği evde sulanmış yoğurttan ayran yaparak karşılayacağım, safi protein söyledim boşa sıvıya para vermemek için..
Önünde defans yardımı olan bi sol açık veya sol iç, sağında da kademe bilgisi olan bi stoper oynamadığı sürece isterse 7/24 idman yapsın adamın işi çok zor.
Ne söyledin? Gece uzun! Bana da akıl verir
şu an için canım çekmediPastırmalı kaburgali peynirli 270 gramlik ev yapımı hamburger söyledim. Bizimkiler piknikteydi, onlarda kalan eti getirmisler. Ustunede ev yapımı sütlaç gömerim, geceye kadar idare eder
gecen bu konuya vurgu yapmistim nacizane. bekledigim bir durumdu....Sergi Roberto, Barcelona'dan ayrıldı. (Fabrizio Romano)
ee ülkenin geri kalanı ne yiyecek?Pastırmalı kaburgali peynirli 270 gramlik ev yapımı hamburger söyledim. Bizimkiler piknikteydi, onlarda kalan eti getirmisler. Ustunede ev yapımı sütlaç gömerim, geceye kadar idare eder
Formundan dusmussun. Sana yakışmıyor bu tavırlar.şu an için canım çekmedi
gecen bu konuya vurgu yapmistim nacizane. bekledigim bir durumdu....
emerson transferi sonrasi *milan'da da benzer kaderi calabria nin yasamasi olasiliklarda. . .
saygi ve selamlar.
kadayıfı çok gömdüm.Formundan dusmussun. Sana yakışmıyor bu tavırlar.Transfer niye yok ey yönetim(konudan atilacaz, konuya dair birşeyler yazmam lazımdı)