Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene koç tarafından mamalanmış rakip takım başkanlarına dikkat etmek lazım bir sigara parasına her şeyini satacak karakterde adamlar çünkü. Fener ads'i dün biçti adamın ayağını kırıyorlardı kolpacino başkanları çıktı maç sonrasında hakem övdü bizim tertemiz hatay maçı sonrası daha ilk maçtan sosyal medya postundan teknik direktör ağlamasına kadar ortalığı ayağa kaldırdılar. Biz bunların 5. lig seviyesinde olmayan adamlarını acıdık kadroya aldık bir de. O kadar nankörler işte.

yani performans alamazsak üzülürüz ama geçen sene hem çalım, hem kalite diye bayıla bayıla yaptığımız o kadar transferden tokat yedik ki bunu da bi şekil atlatırız artık
Şaka bi yana Sara adapte olur takıma, katkı da sağlar. Yeter ki Okan sağ bekte Kaan, sol açıkta Barış vs gibi garip hareketlerle takımı çorba edip durmasın, herkesi yerli yerinde oynatsın.

Şaka bi yana Sara adapte olur takıma, katkı da sağlar. Yeter ki Okan sağ bekte Kaan, sol açıkta Barış vs gibi garip hareketlerle takımı çorba edip durmasın, herkesi yerli yerinde oynatsın.

bana hiç adapte olur gibi gelmiyo çünkü hocanın topu ayağında tutan, zor top kaybeden, az geri koşan kompakt bi takım çıkarabileceğinden umudum yok. sara da gördüğüm kadarıyla topla ne kadar becerikliye topsuz oyunda o kadar hantal bi adam. koş koş oyuna dönünce ya savunma tarafında daha az sorumluluk alacağı bi yere çekilir ya da direkt yedeğe düşer gibi geliyo. öteki topu oynayabilirsek zaten bambaşka takım oluruz ama ben o ihtimali %10 filan görüyorum.

Sara'yı arena'da değil deplasmanda 2 maç görelim ne olduğu ortaya çıkar Konya maçın tam ne olacağını anlamak için test olacak.

Futboldan az buçuk anlayan biri bu takıma topla değil topsuz oyunu iyi adam alırdı, öncelik olarak

Gedson mu gerekliydi Sara mı gerekliydi sorusuna Sara cevabı veren gitsin hentbol izlesin, konuyu da meşgul etmesin.

Güzel haber vereyim bu sene tek rakibimiz kendimiz oluruz şu ana kadar en kötü dediğimiz futbol bile rakiplerin üstüne çıkar 4'e filan böler.

O yüzden eksikleri giderip tamamen işi bitirmek lazım.
Bizim olayımız kendimiz. Maaşlar zamanında ödenmeli, yönetim hakkımızı korumalı, içerde safralardan kurtarılmalıyız, Cenk Ergün gitmeli adam gibi takımla da ilgilenebilecek iyi biri gelmeli. Oyuncuların sorunlarıyla ilgilenecek isimler lazım.

Köhn yerine çıkan isimlerin %90'ı Köhn ile aynı ya da daha kötü gbi görünüyor. Umarım kolpadır yoksa boşa bir alışveriş olacak.

Bizim olayımız kendimiz. Maaşlar zamanında ödenmeli, yönetim hakkımızı korumalı, içerde safralardan kurtarılmalıyız, Cenk Ergün gitmeli adam gibi takımla da ilgilenebilecek iyi biri gelmeli. Oyuncuların sorunlarıyla ilgilenecek isimler lazım.
Erden Timur kaldığı senaryoda bu sene rakibimiz bile olmazmış, 2 senedir limit yüzünden zorlandı hatta elinden geleni yaptı tam tecrübe kazanıp limit olmadığındaysa yönetim içinden ciddi mobing yedi.

Galatasaray düşmanı dışarıda değil içeride aramalı eğer olamazsak zaten kendi kendimize yine kaosa gömüldüğümüz için olamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt