Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada depay kesinlikle aradığımız adam değil ama skor katkısı yapacak net bir isim o yüzden 3-4 maaşa olacaksa okey olurum kaliteli ayak lazım takıma ceza sahası içinde bile yaşamıyoruz

8 numarayı 10 yapmak neredeyse imkansız, o kıvraklık, yaratıcılık, hızlı karar verme sonradan yüklemesi zor özellikler.

Ama 10 numaradan tam paket 8 yaparsın. Emre B., Ayhan gibi net örnekler var bizden de.

Sara'nın yaşı çok genç değil ama bence iyi 8 olabilecek gibi. Hele yanına İlkay tarzı bir orta saha alırsak 6-8 tarzı bir merkez aramaya gerek kalmadan hallederiz orayı bence
Emre B. hiç bir zaman 10 numara olmadı ama Ayhan doğru bir örnek

Sara dan sonra bi os daha almaz bunlar

Apo çok hımbıl,baskılarda vs hep geç kalıyo

Diyorum ki o zaman sol stoper ve solbeke hızlı adam alıp (sançezle jelertte hızlı) savunmayı öne çıkarıp bazı sorunları giderebilirmiyiz

Nelsonla apo hem yavaş hem geri kaçarak oynuyo,toreira ekarte edildiğinde direkt bire bir kalıyolar,takım boyu da uzuyo,4 hızlı savunma 4lüsünden başka çaremiz yok gibi
Samet sen futboldan anliyon gibi

Hocamizin geçen sene ilk alternatifiydi bu sene yüzüne bakmıyor. Son güne kadar manu işi yatar da bize düşer mi diye beklemiştik. Sıkça söylendiği gibi hocamiz daha kendisi ne istediğini bilmiyor ki.

geçen sene aynı takıma amrabat isteyip bu sene sara ile kapatmak garip gerçekten

hızlı bi topcu değil, ben de norwich maclarını izlerken üzülmüştüm hız olayına. ama kötü bi futbolcu da değil. iyi işleyen bi sistemde takımını bir seviye ileri taşır belki ama bizim gibi kötü durumda olan bi takıma seviye atlatır mı, zannetmiyom

iyi bi futbolcu ama günün sonunda, oynatmasını bilene
„Kötü bir futbolcu degil“ dedimiz topcuya 18m verilmez. Cok kötü yönetiliyoz. Bu paralara ne oyuncular alinir. Olan oldu destekleyecez adami tabii.

8 numarayı 10 yapmak neredeyse imkansız, o kıvraklık, yaratıcılık, hızlı karar verme sonradan yüklemesi zor özellikler.

Ama 10 numaradan tam paket 8 yaparsın. Emre B., Ayhan gibi net örnekler var bizden de.

Sara'nın yaşı çok genç değil ama bence iyi 8 olabilecek gibi. Hele yanına İlkay tarzı bir orta saha alırsak 6-8 tarzı bir merkez aramaya gerek kalmadan hallederiz orayı bence
Oyuncuyu izlemedim de oynadığı mevkilerin istatistiği doğruysa adam zaten 8 no oynamış kariyerinde genellikle.

yazılanlardan yanlış anlayanlar için belirtmek isterim güvensizlik sara'ya karşı değil hocaya karşı. geçen sezon para verilerek yapılan 10 transferden 7'sini yeni sezona sokamayan hocadan da izin verirseniz o kadar şüphemiz olsun. yoksa kullanmayı bilene sara da iyi oyuncu, ndiaye de, gedson da. topu rakip sahaya yığarak oynayacak, az top kaybedecek hoca için sara daha iyi tercih, sürekli kaybedip tek adam baskısıyla kazanmak isteyen hazırcı için gedson. bizim yerli hocalardan özellikle gözü avrupa'da olanlar genelde sara tipi oyuncu tercih edip patladıklarıyla kalırlar. sergio gibi, pjanic gibi ve hatta krunic gibi. sara'nın da çok farklı olacağına inancım yok, hoca yanıltırsa zaten sara'dan başlayarak bambaşka bi takım olmaya evriliriz. o da türk futbolunda 100 yılda 1 nasip olmuş bişey işte.

Saraya 20 milyon bayıldık, gerekirse sistemini değiştirecek oynatacak o adamı kusura bakmasın.Anlaşamadığı her adamı sövdüğümüz yönetim temizledi.

Orta saha şart yoksa elek oluruz büyük maçlarda

Dribblingci, güçlü basan biri lazım öncelik olarak

Bence sol bekten daha elzem ve devamında da üçlüye dönülmeki
20m harcayıp os eksikliğini gideremeyen

10m harcayıp sağbek eksiğini gideremeyen kafa osya transfer yapmayı biraz zor akıl eder

Kaanı yamayacak büyük ihtimalle zor maçlarda osya

Sorunu madem direkt çözemiyoruz,endirekt nasıl çözülür o amaçla yazdım hızlı stoper solbek işini

Mesela wout faes iş görürdü sançezin yanında

„Kötü bir futbolcu degil“ dedimiz topcuya 18m verilmez. Cok kötü yönetiliyoz. Bu paralara ne oyuncular alinir. Olan oldu destekleyecez adami tabii.

harcadıgımız parayı beynimden sildim ben, düsündükce deli eder insanı
free almışız gibi düsünüyorum Sara’yı
ağzıyla kus tutsa o parayı etmez o yaşında.

20m harcayıp os eksikliğini gideremeyen

10m harcayıp sağbek eksiğini gideremeyen kafa osya transfer yapmayı biraz zor akıl eder

Kaanı yamayacak büyük ihtimalle zor maçlarda osya

Sorunu madem direkt çözemiyoruz,endirekt nasıl çözülür o amaçla yazdım hızlı stoper solbek işini

Mesela wout faes iş görürdü sançezin yanında
Faes min 15 kağıt olm nereye alıyorsun

Hocamizin geçen sene ilk alternatifiydi bu sene yüzüne bakmıyor. Son güne kadar manu işi yatar da bize düşer mi diye beklemiştik. Sıkça söylendiği gibi hocamiz daha kendisi ne istediğini bilmiyor ki.
İleride asist yapacak, sahipsiz top kapacak, uzaktan şutu olacak, boşalan bekleri kapatacak, preste top kapacak, kafa toplarini alacak, ceza sahasına girip gol arayacak, duran top kullanacak, takıma dinamizm katacak, gerektiğinde oyunu sogutacak, set hucumunu yonlendirirken geçiş hücumları yapacak, maç sonu 3lu cektirecek, oyunculara masaj yapacak, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta Tazmanya canavarı olacak, gözleri ateş sacacak, driblingi iyi olup orta sahayı pasla geçecek.

Saraya 20 milyon bayıldık, gerekirse sistemini değiştirecek oynatacak o adamı kusura bakmasın.Anlaşamadığı her adamı sövdüğümüz yönetim temizledi.
1723410896563.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt