Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim asıl ihtiyacımız olan adam ghendouzi idi ama iş işten geçti, saha içi karakteri aşırı yüksek hiç kendini ezdirmiyor gedson karşısında süt dökmüş kediye dönerdi bezdiriciligi her seyi tam bizlik oyuncuydu. Arenada taraflarla bütünleşip canını ortaya koyacak tipleren.

Bizim asıl ihtiyacımız olan adam ghendouzi idi ama iş işten geçti, saha içi karakteri aşırı yüksek hiç kendini ezdirmiyor gedson karşısında süt dökmüş kediye dönerdi bezdiriciligi her seyi tam bizlik oyuncuydu.
Beyinsiz herifin teki yaw.

20 gün daha sabredin, iyi bi çocuk olursanız Rabiot gelecekmiş :sleep:

Strasbourg, Monaco’nun genç orta saha oyuncusu Felix Lemarechal’i (21) 8 M€ karşılığında kadrosuna katmak üzere. (via @lequipe)

Okan Buruk ilk sene:

Verim alamadı: Dubois, Seferovic, Mata, Adekugbe, Yusuf, Midstjö, Ross

Verim aldı: Icardi, Mertens, Torreira, Sergio, Rashica, Kazımcan / Ekstra verim aldı: Boey, Bardakçı

İkinci sene:

Verim alamadı: Dombele, Tete, Zaha, Angelino, yedek forvet

Verim aldı: Davinson, Kerem, Köhn, Ziyech / Ekstra verim aldı: Kaan, Barış Alper

Hoca her transferden verim alamadı ama her sene ya transferden verim alarak ya da beklenmedik oyunculardan katkı alarak iskelete önemli eklemeler yapmış. Yönetimsel sorunlar atlatılırsa bence bu sene de birçok isme artı yazdıracak.

Futbol basit bir oyun benim düşüncem.
Muslera
Jelert davinson xxxx kohn
Torrera amrabat
Ziyech sara baris
Icardi
Bu şekilde baris ve ziyech çizgiye inip orta açsa ve biz ceza sahası içinde ve yayında kalabalık olsak çok tehlike yaratırız topu kaybettiğimiz anda sara baris amrabat torrera davinson ile topu kazanıp tekrar hücum yapma şansına sahip olacağız.
Burada keşke ziyech yerine rashica gibi defansif özelliği olan yada birebirde adam eksiltip çizgiye inen bir profil olsaydı çok daha iyi olurdu.
Zahayi yolladık bence bir sonraki sorun ziyech olacak

sezon geneli için söyledim ben, berkan’ın gecen sezon konya maçı hariç 90 dakikası yok.
önceki sezon var rakibinle oynadığın 2 maçta da 11 çıktı mesela

berkan'ı övmek falan da değil amacım zaten

gedsonla da şampiyon oluyorduk bu arada 1 golle gitti, göztepe son dkda bjkye atsa 2-2 bitse o maç gedson iyi topçu mu olacaktı sana göre

2022'de gedson'un bonservisin yarısını 6 milyona alsak 2024'te marsilya'ya 13 milyona transfer yapan genduzi üstünden olacak yakınmaları düşünemiyorum bile.

Oliviera denen yüzsüz ne yapıyor hala tesislerde mi? Adamı şampiyonluk kutlamalarında alkol alıp eğlensin diye transfer ettik şaka gibi ya. Bir çuvalda para kazanıyorlar ne acı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt