Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanındakini?
Olum bu kanı bozuklar super lige gelse olabilcekleri düşünebiliyor musunuz. Bunlar kapatılmalı.
Aklında böyle bir şey mi var rdaşKulüpte az akıllı adam olsa global sosyal medya adresinden wendel imali(sarkı sozu vs gecen ) bir gönderi atar
Orta sahaya Sara dışında 6-8 karışımı biri daha şart.
Sara daha çok pasör olarak ve şutu ile katkı sağlar ama asla ben tempo dikte eden oyuncu olarak görmüyorum mevcut haliyle.
Oraya skor becerisi de Torreira’dan yüksek ama en az onun kadar mücadele ve pres gücü olan birini monte etmeliyiz.
Sonuç olarak
Sol bek
Orta saha
Kanat
Bu üç transfere doğru profiller gerekli.
Olum bu kanı bozuklar super lige gelse olabilcekleri düşünebiliyor musunuz. Bunlar kapatılmalı.
Bunların neyine polis koruması çakarlı devlet aracı falan yavBölücülükleri sadece bu düzeyde kalsa ben kabulum, Katalan Barcelonasi gibi. Ama işte, bölünüp Amerikan köpeği olarak dağlarda yaşamak ılık rüyaları. Konstantinopolis demiş güneş paylaşmış kırmızı yeşil sarı göstermiş çokta seyimde olan şeyler olmaz. Yan mahalleyle çekişme gibi düşünürdüm normal bir ülkede.
Her sene kerem kadar skor üretebilecek net bir oyuncuyu 20 milyondan assagi bulamayız. Scout içinse en azından oyuncu tutturana kadar bir 20 milyonda harcanır.Kızıyoruz, öfkeleniyoruz, hatta deliriyoruz ama inşallah yokluğunu aramayız.
Hayırlısı olsun.
siz elmayı seviyorsunuz diye elma sizi sevmek zorunda değil
sevemez cünkü hisleri yoksiz elmayı seviyorsunuz diye elma sizi sevmek zorunda değil
o kalsin
yeterince hafta sonumu zehir etti bana
Sevinsek mi üzülsek mi ne yahuyeni bir haftaya başladık
sevinsek mi üzülsek mi
karar vermek zor
ömürden gidecek bir hafta daha