Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni bir haftaya başladık
sevinsek mi üzülsek mi
karar vermek zor
ömürden gidecek bir hafta daha

Olum bu kanı bozuklar super lige gelse olabilcekleri düşünebiliyor musunuz. Bunlar kapatılmalı.

İcerdeyiz

Screenshot_20240812-094749~2.webp

Orta saha diye Yusuf yaziciyi alacak bunlar. Daha komik birşey gormedim
Orta sahaya Sara dışında 6-8 karışımı biri daha şart.

Sara daha çok pasör olarak ve şutu ile katkı sağlar ama asla ben tempo dikte eden oyuncu olarak görmüyorum mevcut haliyle.

Oraya skor becerisi de Torreira’dan yüksek ama en az onun kadar mücadele ve pres gücü olan birini monte etmeliyiz.

Sonuç olarak

Sol bek
Orta saha
Kanat

Bu üç transfere doğru profiller gerekli.

Transfer sezonunun başında sağ bek ve orta saha gerekliydi. 30 milyon harcadık, transfer sezonu bitiyor ve şu an sol bek, orta saha, kanat gerekli. Para harcadıkça eksikler artıyor.

Tekrar söylüyorum bu hocaya da yönetime de asla ama asla transfer yaptırılmamalı. 3 senedir transferde ivme aşağı doğru gidiyor ve bu sene tamamen tüy diktiler.

Olum bu kanı bozuklar super lige gelse olabilcekleri düşünebiliyor musunuz. Bunlar kapatılmalı.

Bölücülükleri sadece bu düzeyde kalsa ben kabulum, Katalan Barcelonasi gibi. Ama işte, bölünüp Amerikan köpeği olarak dağlarda yaşamak ılık rüyaları. Konstantinopolis demiş güneş paylaşmış kırmızı yeşil sarı göstermiş çokta seyimde olan şeyler olmaz. Yan mahalleyle çekişme gibi düşünürdüm normal bir ülkede.

Bölücülükleri sadece bu düzeyde kalsa ben kabulum, Katalan Barcelonasi gibi. Ama işte, bölünüp Amerikan köpeği olarak dağlarda yaşamak ılık rüyaları. Konstantinopolis demiş güneş paylaşmış kırmızı yeşil sarı göstermiş çokta seyimde olan şeyler olmaz. Yan mahalleyle çekişme gibi düşünürdüm normal bir ülkede.
Bunların neyine polis koruması çakarlı devlet aracı falan yav

Kızıyoruz, öfkeleniyoruz, hatta deliriyoruz ama inşallah yokluğunu aramayız.

Hayırlısı olsun.
Her sene kerem kadar skor üretebilecek net bir oyuncuyu 20 milyondan assagi bulamayız. Scout içinse en azından oyuncu tutturana kadar bir 20 milyonda harcanır.
Kerem bu yıl kalması için ikna edilmeli. Piyasası bu sene ne ise seneye de + olur - olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt