- 3 Haziran 2015
- 56.738
- 65.875
- 4.143
çelsi şimdi de tekrar felixi alıyormuş. ne saçma bir kulüp bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çelsi şimdi de tekrar felixi alıyormuş. ne saçma bir kulüp bunlar
Hangi paralel evrendeSayın Hatipoğlu Eylül ayında sessiz sedasız Coman&Goretzka çekecekmiş gibime geliyor.
Hemfikir olduğumuz konu bir defansif ortasahaninda olması degilmi.İsme cisme takılmadan..Tamam işte Brevik ondan kötü diyorum ben. Berkan uçuyor kaçıyor demiyorum
Ben de sizdenim ben de sizdenim.Hemfikir olduğumuz konu bir defansif ortasahaninda olması degilmi.İsme cisme takılmadan..
defansif ortasaha isme takılmadan alacaksak Kaan da oynar orada.Hemfikir olduğumuz konu bir defansif ortasahaninda olması degilmi.İsme cisme takılmadan..
mevcut ortasahaya top kapan bir ekleme yapmazsak işimiz muazzam zor harbiAmrabat'ı bi şekilde almalıyız.
Bizim sorunumuz top kapamamak mı atakları sonlandırmada beceriksiz olmak mı sencemevcut ortasahaya top kapan bir ekleme yapmazsak işimiz muazzam zor harbi
bunların transferinde başka işler var sankiçelsi şimdi de tekrar felixi alıyormuş. ne saçma bir kulüp bunlar