- 26 Kasım 2012
- 185.536
- 258.046
- 5.998
10 nr mevkisine Memf Depay
Sag bek Lorent assignon
Sol acik Chiesa
bence tabi
Sag bek Lorent assignon
Sol acik Chiesa
bence tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuç ne reis iki maçta da yenildin. yenildik ama ezilmedik diye kendimizi mi pohpohlayalımGeçen sene münich maçlarını da 2 kez izler misin?
Geçen sene münich maçlarını da 2 kez izler misin?
dönem başı olduğu için takımın boyu çok uzun stoperler ve bekleri öne çıkartamıyoruz baskıda. ayrıca ben de takımın yumuşak olduğunu söylüyorum. torrenin yanına muhakkak sert ve fizikli adam lazım. Sol stoperi ve sol açığımızı da değiştirmemiz lazım. Bu taktikle oynayacaksak. Ligi her türlü idare bu kadroyla ama avrupa ve derbiler için yetersiz.Bu mesaja hiç şaşırmadım çünkü taraftar skor odaklı bayernden 1 fark yemek başarı bizim için :d
Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki Bayern maçı hariç top falan oynamadık o maç gerçekten çok iyiydik ayrıca ilk Kopenhag maçıni da ben ekleyeyim 2-2 biten ilk yarı fişi cekememek bizim beceriksizligimizdi..
Umarım bu kadroyla aynı kafayla oynamayiz bu sezon çok büyük hezimetler yasayabiliriz.. Bayern ve Manchesterin ultra beceriksizligiyle herkesin gözü boyandı SL'de.. 4-3 biten Manchester maçının ilk yarısını bir tekrar izle lütfen veya Onana'nın hediye ettiği 3-3 Luk maçı..Evimizdeki Bayern maçinda heriflerin kaçırdıgi pozisyonları da izle.. .
Hepsini geçtim 3 kuruşluk Kopenhag senin övündüğün gruptan 2. çıktı elini kolunu sallayarak ..
Depay çok garip bir transfer olur olursa ilginç bir adam gününde olduğu zaman sneijder oluyor eşşekliği tutunca fenerde ki valencia'ya evriliyor adamın hiç ortası yok hayatımda gördügüm en tutarsız oyuncuların başını çekiyor
uzak dursunDepay çok garip bir transfer olur olursa ilginç bir adam gününde olduğu zaman sneijder oluyor eşşekliği tutunca fenerde ki valencia'ya evriliyor adamın hiç ortası yok hayatımda gördügüm en tutarsız oyuncuların başını çekiyor
Başvuru D.Özbek , onuda yapar mı muamma Kemalimben istiyorum
dönem başı olduğu için takımın boyu çok uzun stoperler ve bekleri öne çıkartamıyoruz baskıda. ayrıca ben de takımın yumuşak olduğunu söylüyorum. torrenin yanına muhakkak sert ve fizikli adam lazım. Sol stoperi ve sol açığımızı da değiştirmemiz lazım. Bu taktikle oynayacaksak. Ligi her türlü idare bu kadroyla ama avrupa ve derbiler için yetersiz.
Ucuz diye o isim geçiyor.Yoksa aslında para buraya aktarilmaliydi.Hala olmazssa olmaz bölgemiz eksik yada yok hükmünde.Brevik ile de olmayacak diyorum. adam 24 yaşında ve 1 seneye yakın boş geçti. hani alırım 2-3 sene geliştiririm denilecek yaşı da geçti. Brevik sırf transfer yapmak için yapılacak biri olur.