Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfersimo'da RT attı acaba noluyor bazen fake atıyor bazen doğru oluyor bu seferki fake değil gibi duruyor.
Transfersimo'da RT attı acaba noluyor bazen fake atıyor bazen doğru oluyor bu seferki fake değil gibi duruyor.
atmış, yolcu var diyor. Zaha içindir.
O kadar ateş var ki el işaretini görmemiştim.Sondaki el işareti Zaha'nın gitmesiyle alakalı bir duruma benziyor baybay çekmiş sanki.

18 küsurşamp ligi ayak bastı parası 27 milyon euro mu oldu?
Bunun yolu düzgün ceza sistemine sahip olmaktan geçiyor kriter koyacaksın yanlış bilmiyorsam La Liga'da hem seyirci ortalaması hem de zeminler konusunda yaptırımlar var.Ligin kalitesi düştükçe iyi futbolcu getirme şansı daha da düşecek zamanla. Ligin 1. haftasındaki maçları gördük zeminler berbat, statlar boş, oynanan futbol kalitesiz. Avrupa liglerindeki herhangi bir oyuncu için para dışında bir motivasyon kalmıyor bu durumda. Bu lige gelip kariyerlerinin bile bitme şansı var zeminler yüzünden.
Zaha gittikten sonra limit olayıda düzelince seri 2 adet transfer bekliyorum şahsen.O kadar ateş var ki el işaretini görmemiştim.
Ama şu da olabilir giden el işaretini sona koymuş ateş gelecek oyuncu için olamaz mı ?
kutlu akpınar da aynısını dedi. zaha gitmiş.Sondaki el işareti Zaha'nın gitmesiyle alakalı bir duruma benziyor baybay çekmiş sanki.
Olamaz.O kadar ateş var ki el işaretini görmemiştim.
Ama şu da olabilir giden el işaretini sona koymuş ateş gelecek oyuncu için olamaz mı ?

Rabyonun anasi yemUlan her topcuya cöp cekiyon. Rabyonun anasi muthiṣ haa? Milf hunter kuzu
Kargo yoğun mu gorunmuyonOlamaz.
![]()