Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Gercek zahayi göremeden gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 aydır bayağı online oluyorum burada, işler kesatKargo yoğun mu gorunmuyon
Bunlar o tarz oyuncu alacağı kesin mi. Yusuf'u getirip orta saha almazlarsa toplu istifa isterimKeşke lemina yı alıp gelseler, bunların takıma lazım olan uyumlu bir adam alacağı yok, daha kötüsünü bulur getirirler.
Adamlar kanat ve bek kovalıyor. apo gidince de stoper alacaklar. Orta saha beklemeyin eylüle kadar. Biri düşerse alırlar.Bunlar o tarz oyuncu alacağı kesin mi. Yusuf'u getirip orta saha almazlarsa toplu istifa isterim
@Ata B. Oğuz modum ben burda sana degil twitter paylasan hesaba ithafen yazmistim, yanlis anlasilma olmasinbir macla istatistik konusmak kadar sacma bir olay yok bu mallik ancak turkiyede yapilir
Renktaş bir selam vereydin Bonjour madame falan bir şey yazsaydın bari.
Sol bek icin cikan isimlerden köhn daha iyi
doğru valla bodoslama daldım pek aktif kullanmıyor görmez diye şeyetmedimRenktaş bir selam vereydin Bonjour madame falan bir şey yazsaydın bari.
Transfersimo'da RT attı acaba noluyor bazen fake atıyor bazen doğru oluyor bu seferki fake değil gibi duruyor.
Wolves kaptan yaptı adamı bu sezon, istesek de vermezler artıkKeşke lemina yı alıp gelseler, bunların takıma lazım olan uyumlu bir adam alacağı yok, daha kötüsünü bulur getirirler.
kaynak var mı hocamDepay'a hayır kadayıfa hayır.