Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Niye herkes Locko’yu yaziyor anlamadim, kulubunun 10m ustu bir bonservis beklentisi var, sag beke 9m, orta sahaya 18m, bir de sol beke 12-13m mu verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi'yi getirseler yine bir şey olmaz. Mourinho Anadolu maçlarında skorun üstüne yatmaya çalışırken çok puan kaybeder.Şikeciler Puertas'ı alıyormuş herhalde
depay işinin aslı astarı var mı?Messi'yi getirseler yine bir şey olmaz. Mourinho Anadolu maçlarında skorun üstüne yatmaya çalışırken çok puan kaybeder.
Sanmam bizim medyanın ya da sosyal medyanın uydurmasıdır gerçek olmaması diliyorum.depay işinin aslı astarı var mı?
Hollanda medyasına göre iş bitmiş ama Depay mutlaka şampiyonalar ligi oynamak istiyormuş, o yüzden beklemedeymiş.Depay'ı mı almışız?
AynenSanmam bizim medyanın ya da sosyal medyanın uydurmasıdır gerçek olmaması diliyorum.
ben bakındımda birşey göremedim. Link falan var mıHollanda medyasına göre iş bitmiş ama Depay mutlaka şampiyonalar ligi oynamak istiyormuş, o yüzden beklemedeymiş.
çok beğendiğim bir oyuncu baya üzülürümŞikeciler Puertas'ı alıyormuş herhalde
Kaan TorreMourinho, Apo Avcı, Van Van bronckhorst üçüde benzer mentaliteye sahip skorun üstüne yatmaya çalışan hocalar bu kafayla en son A.A şampiyon olmuştu ancak o dönem hiç bir rakibi yoktu.
Okan Buruk şampiyonluk için yine en ideal oyunu oynatan hoca ligin kalitesizliğini düşünürsek savunmaya deli gibi ağırlık vermenin hiç bir önemi yok ilerde işi bitirmen lazım hoca bu yüzden çift ön libero ile oynamak istemiyor olabilir o açıdan saygı duyuyorum tabi Avrupa'da lazım oluyor iki kesici o ayrı konu.
ben bakındımda birşey göremedim. Link falan var mı
3 lu defans beki olarak kullanıp çift forvete dönme düşüncesi mi var hocamızınSol bek alıp Köhn'ü sol ön ve sol bekin alternatifi olarak mı kullanmayı düşünüyorlar acaba.
Köhnü satmayı düşünüyorlar. Satılmazsa sol bek gelmez.Sol bek alıp Köhn'ü sol ön ve sol bekin alternatifi olarak mı kullanmayı düşünüyorlar acaba.
Görürsün simdi palace veya leicester de.Gercek zahayi göremeden gitti
1 tane sol bekle mi gireceğiz sezona? Öyle bir saçmalık yapacağımızı sanmıyorum. Dubois'nın gittiği senaryoda Köhn kalacak +1 bek daha mecburen gelecek zaten.Köhnü satmayı düşünüyorlar. Satılmazsa sol bek gelmez.