Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin en iyisiydi geçen yıl :asd:
şöyle desteksiz nasıl sallıyonuz yaw
Ekli dosyayı görüntüle 256633
Aynen hava hakimiyeti hakikaten çok kötüymüş!
Neden bilmiyorum fakat Nelsson geldiğinden beri hep bu hava toplarında zayıf diye muhabbet dönüyor halbuki en büyük özelliklerinden biri hava topu hakimiyeti.
nelsson'a hava hakimiyeti kötü demek, ligin en esmer oyuncusu demek gibi bir şey.

Agalar teker teker gelin ya :) Ben istatistik falan incelemem. Izledigim uzerinden yorum yaparım. Görünen o ki yanilmisim. Geri alıyorum tamam sakin :)

Agalar teker teker gelin ya :) Ben istatistik falan incelemem. Izledigim uzerinden yorum yaparım. Görünen o ki yanilmisim. Geri alıyorum tamam sakin :)
Aslında izlerken seni yanıltan muhtemelen aldığı hava toplarında kafayı rastgele vurduğu için çoğu topu rakibe vermemiz olabilir. Onun da bir istatistiği varsa bakmak gerekiyor. Yay önü saçma yerlere indirdiği çok oluyordu

Erman toroğlu trio ekibine geçiriyor gene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Depay da bencil zaha tarzinda bir futbolcu hic gerek yok bize

Kollektif kanat oyuncusu gerekli kanatta oyun kurucu ve o ismi cikan kolombiyali arias tam olarak oyle bir futbolcu

Her sezon 10 gol 15 asist ortalamasi ile oynuyor

Piyasasi biraz yuksek sanirim ariasın ama o olmasa da o tarz bir futbolcu almaliyiz.

1723496034270.webp

Bir oyuncu 1-2 maç iyi oynamayadursun, hemen çarmıha geriliyor. Psikolojik vaka şu anda Nelsson’u yerden yere vuranlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt