Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Hakan kaldığı otelde herkese fenerle görüşüyorum diyormuş. Bunu açıklayan gsli Kerem Övet. Takmışsın sabuna sanki tek kaynak oymuş gibi. Sen bir seye inanmayinca o sey yalan olmus olmuyor.

bu ne abi böyle otele gireni yoldan çevirip ''fbyle görüşüyorum'' mu diyormuş yani çözemedim ben

Fener'le transfer görüşen doğuştan Galatasaraylı olmaz. Galatasaray'a sempatisi olan profesyonel bir futbolcuyum desen tamam.

İlk önce Gyokeres mi resmi olarak açıklanır yoksa Osimhen mi? Bence Gyokeres, Osimhen herhalde cuma resmi imzalar geldi.

Hakan için Türkiye'de huzurlu bir ortam kalmadı. Bence bir sonraki durağı Arabistan olur.

aynen kardeşim sabun denilen it sürekli bir şeyler sıksın millet de yalanlamak zorunda olsun olaya bak yav ahahaha.Her birileri bir şey götten attığında millet çıkıp yalanlama yapmak zorunda mı ya ? Az kafa kullanılsa zaten neyin ne olduğu belli oluyor

senin palavracı fbli heriflere inanman da ne benim ne başkasının sorudu bu arada , asıl palavra,hikaye burada mevcut.Daha önce de olduğu gibi

Hayır adam bide dünyanın en büyük kulüplerinen birinin oyuncusu kalkıp twit atmasını falan beklemekte yani.

Bizi Fb'ye giderimle tehdit etmek nasıl bir çapsızlık ya yalvarmamızı mı bekliyordu ne yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt