- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Kıvırdığı çok bariz.
evet doğru serhat akın anlaştı dedi , ben de ona inanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıvırdığı çok bariz.
Şu kısmı anlamadım. 27. sıra dediğin bu seneki UCL liginin puan tablosundaki 27 mi?
Hakan Çalhanoğlu, Instagram profilinden çocuklukta Galatasaray formasıyla olan fotoğrafı da dahil olmak üzere tüm Galatasaray ile ilgili görselleri kaldırdı.yalan haber instada böyle paylasımı hic yoktuHakan Çalhanoğlu, Instagram profilinden çocuklukta Galatasaray formasıyla olan fotoğrafı da dahil olmak üzere tüm Galatasaray ile ilgili görselleri kaldırdı.
doğru mu la bu
Ali Koç ile görüşmüş işte ve net hayır dememiş. Ayrıca yine GS'ye ben kulübü halledeceğim deyip kulüple hiç görüşmemiş kolaylık istememiş. Adamlarda haliyle 10 milyon teklif gelince direk reddetmişler. Hakan çok büyük futbolcu buna her daim katılırım ama yanar döner de bir adam. Adamın transferlerine bakarsan da görürsün bunu.evet doğru serhat akın anlaştı dedi , ben de ona inanıyorum
Hakan Çalhanoğlu, Instagram profilinden çocuklukta Galatasaray formasıyla olan fotoğrafı da dahil olmak üzere tüm Galatasaray ile ilgili görselleri kaldırdı.
doğru mu la bu
adam hakanla oturmuş görüşmüş hala bct haberine inanmayıp karşıya inanıyorlarbct bile belden aşağısını iyi sabunladı bugün
Sag beke alicaz kingdasim kafan karismasinSingo STOPER mi SAĞ BEK mi arkadaş anlamadım bir şey
An itibarıyla içime su serpildi kingdasımSag beke alicaz kingdasim kafan karismasin
abi artık takatim kalmadı bu konu hakkında lütfen valla , burdan bile tatmin olunmamış yani.Açıklama yok dendi menajeri açıklama yaptı ona bile bahane bulunuyor yani.Ali Koç ile görüşmüş işte ve net hayır dememiş. Ayrıca yine GS'ye ben kulübü halledeceğim deyip kulüple hiç görüşmemiş kolaylık istememiş. Adamlarda haliyle 10 milyon teklif gelince direk reddetmişler. Hakan çok büyük futbolcu buna her daim katılırım ama yanar döner de bir adam. Adamın transferlerine bakarsan da görürsün bunu.
Yahu ilk Gs haberi İbrahim Kırkayak ile çıktığında herkes Hakan'ın en yakını diyordu şimdi adamın Fb ile görüştü ama şuan için evet demedi haberi var işte orada ne olduğu anlaşıldı zaten. Bildiğin GS'ye alttan mesajdı o beni almazsanız giderim tarzı sandılar ki taraftar yangın yapacak ve yönetim 25 milyonlara çıkmak zorunda kalacak ama tam tersi tepki gelince. Gelecek sene için bellik ön hazırlık yapılıyor. 1 sene sözleşmesi kalacak ve daha yaşlanmış olacak o zaman İnter 10 civarına bırakabilir.Inanmiyoruz Hakan
Acuna ve belloyu haber saldigin cok acik
O kişinin haberi ile alakası yok Hakan'a en yakın kişi olarak İbrahim Kırkayak'ın yazdıklarına bakarak belli neyin ne olduğu.abi artık takatim kalmadı bu konu hakkında lütfen valla , burdan bile tatmin olunmamış yani.Açıklama yok dendi menajeri açıklama yaptı ona bile bahane bulunuyor yani.
Yoksa ben de Milan'dan intere geçişini falan özel hayatında yaptıklarını çok tasvip etmiyorum ama oraya da gitmek isteyen adam bu açıklamaları yaptırıp zaten tüm kapıları kapatmaz.Şark kurnazı olan fbli herif yine Uğurcanda olduğu gibi oyuncuyu baskı altına alıp camiadan uzaklaştırıp kendilerine yamamaya çalıştı bariz şekilde.Fbnin osimhen karşısında tek umudu bu işti onu da yapamadılar yani.
Yahu ilk Gs haberi İbrahim Kırkayak ile çıktığında herkes Hakan'ın en yakını diyordu şimdi adamın Fb ile görüştü ama şuan için evet demedi haberi var işte orada ne olduğu anlaşıldı zaten. Bildiğin GS'ye alttan mesajdı o beni almazsanız giderim tarzı sandılar ki taraftar yangın yapacak ve yönetim 25 milyonlara çıkmak zorunda kalacak ama tam tersi tepki gelince. Gelecek sene için bellik ön hazırlık yapılıyor. 1 sene sözleşmesi kalacak ve daha yaşlanmış olacak o zaman İnter 10 civarına bırakabilir.