Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.781
- 11.156
- 1.838
garnacho'yu g.tumuze mi sokucaz?Garnocho’yu kiralık getirsek keşke, şu genç oyuncu maddesine de giriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
garnacho'yu g.tumuze mi sokucaz?Garnocho’yu kiralık getirsek keşke, şu genç oyuncu maddesine de giriyor.
bende onu sormuştum. trabzon çıkmıştı bb den ancak tff 2026 için limit belirlemiş trabzona. sanırım kalkmıyorNasıl? Bb'den çıkınca tff limiti işlemiyor mu artık bize
sermaye arttirimi limite ekleniyor ya onu diyorNasıl? Bb'den çıkınca tff limiti işlemiyor mu artık bize
Kalkmadi, bir miktar arttibende onu sormuştum. trabzon çıkmıştı bb den ancak tff 2026 için limit belirlemiş trabzona. sanırım kalkmıyor
Bence de onunla ilgili değil. Tek artısı futbolcu satınca yarısı değil hepsi artık limite ekleniyorbende onu sormuştum. trabzon çıkmıştı bb den ancak tff 2026 için limit belirlemiş trabzona. sanırım kalkmıyor
Garnocho’yu kiralık getirsek keşke, şu genç oyuncu maddesine de giriyor.
Sermaye arttırımı da limite ekleniyorsa güzelsermaye arttirimi limite ekleniyor ya onu diyor
futbolcu satisi limite eklenmiyor sadece satis kari ekleniyorBence de onunla ilgili değil. Tek artısı futbolcu satınca yarısı değil hepsi artık limite ekleniyor
Tatildeyim@Alper Altun abi bana ceza vermen gereken bi dönem olacak.cok agresifim nazarım değecek yoksa
Ağustosun 3.haftasi ayarlayalim.1 hafta olsun.totem yapacağım
Kağıt üstünde kalıyor, gelirin kadar limitin oluyor. 200 m. avroyu aşan gelirin var, harca harca bitmez.Nasıl? Bb'den çıkınca tff limiti işlemiyor mu artık bize
Ağustosta miTatildeyim
Ne diyor bu manyak
Ertan da tier 5 yolunda emin adımlarla ilerliyor.
O nasıl birşey. Alınca nasıl hepsi limitten eksiliyorsa satınca da hepsi limite eklenirfutbolcu satisi limite eklenmiyor sadece satis kari ekleniyor
Chelsea yapacakGarnocho’yu kiralık getirsek keşke, şu genç oyuncu maddesine de giriyor.
en azından kendimi tatmin ediyorum milot ve akanjiye bakip...