Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.956
- 20.641
- 2.663
Ripeness Dawn Raring
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada farkettinizmi bilmiyorum Berkan oynamadığı zaman harika oyuncu
Oyuncuya hakimim heis millet Akanji mi Singo mu yazıyor ona istinaden yazdımSingo bize gelse sağ bek oynar. Monaco stopere çekmiş ama Torino'da sağ kanat bek olarak piyasa yaptı. Milli takımda da ağırlıklı sağ bek oynuyor. Mevcut kadroya cuk oturur bu profil. Daha ucuz yollusu Sildillia'ydı mesela hiç ilgilenmedik galiba, bedavaya PSV yaptı.
O herkesin kendi zevk meselesigarnacho'yu g.tumuze mi sokucaz?
Bu "haftaya" hiç gelmicekmiş gibiOsimen işi haftaya netlesir
Sabır taşına döndük rts. Biraz daha bekleyelim.Bu "haftaya" hiç gelmicekmiş gibi
Genç çocuk yapmıştır bi hata.
Hangisi haluk hangisi gokhan diyr googld gorsellere baktimErgenler bilmez,
Gökhan Dinç dediğiniz adam Haluk ile televizyonda program yaptıklarında azılı bir GS düşmanı gibi konuşurdu. Ahmet Ercanlar nefretimin bir tık altını kendisine beslerdim. Haluk, Gökhan'a göre nispeten kibar bir üsluba sahip olduğu için genelde ezilir, programları G.Dinç'in dominasyonuyla sürerdi.
Gel zaman, git zaman bu arkadaşlar programlarında A.Koç'u ağır eleştirdiler. A.Koç da bunları işlerinden etti ve programları sona erdirildi. Bu yüzdendir ki A.Koç'a karşı ayrı bir kin beslerler. Bu ikili de youtube'da program yapmaya başladılar. Öncelikle içerikleri Haluk'un Galatasaray, Gökhan'ın ise BJK istihbaratları üzerineydi.
Ancak zamanla G.Dinç'in istihbarat ağı kesildi, Haluk'un GS istihbaratları yüksek oranda tuttu ve kanalları neredeyse tamamiyle Galatasaray taraftarlarının takip ettiği bir yayın haline dönüştü. Bunun üzerine G.Dinç de BJK'yi bırakıp iyice GS'ye yanladı ve kendince GS istihbaratları toplamaya başladı. Çünkü ekmeğini GS sayesinde kazanıyordu. Bugün tek çıktığı programda bile ağırlıklı GS konuşuyor. Çünkü rating GS'de.
Şimdi bakıyorum da Haluk kötü adam, G.Dinç ise iyi adam olmuş. Peeeeehhhh
once halihazirda g.tumuze girmis olanlari cikarsak? garnacho'yu baska zaman sokariz.O herkesin kendi zevk meselesi
Internette bir meme görmüstum. "Yarın ickiler bedava" yazısı asili bir restaurant. Ama yarın oraya gidince o tabela hala orada yani yine yarin sonraki gün yine asili. Yani o yarın hic gelmeuecekSabır taşına döndük rts. Biraz daha bekleyelim.