- 18 Temmuz 2009
- 81.917
- 239.215
- 5.263
Timurlenk ilk sırada diyordu 10 no için. Zaten 1 senedir takip ediyoruz.o zaman ciddi olarak ilgileniyormuyuz milotla acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Timurlenk ilk sırada diyordu 10 no için. Zaten 1 senedir takip ediyoruz.o zaman ciddi olarak ilgileniyormuyuz milotla acaba ?
Timurlenk ilk sırada diyordu 10 no için. Zaten 1 senedir takip ediyoruz.
Temmuz sonu diyen birini gordumFesih maddesi ne zamana kadar gecerli
Milot’u fesih bedelini ödemeye ok verirsek alırız. Değerlendiriliyor.
Millot ile anlaşmışsak fesih bedelini ödemeyi göze almışız demektir.Milotla anlamışız oglum
Bir taraflarına soksunlar satmak için alanlar. Aşırı sinirlendim ben de çıksın da alayım diyorum hala. Aynı şekil üye olmuştum. Gerçi haberim olsa bile alamazdım kesin böyle yamyamlar oldukça. Her şey yatırım aracı oldu ülkede. Ne güzel maneviyatı olan bir şey bile ticarete dökülüyor hemen.Geçen bende hayal kırıklığına uğradım güya üyeliklerimi alıp sistemi kurmuştum çıkar çıkmaz alacaktım. Darphanenin sitesi çökmüş sipariş günü. Millet 20 bine satıyor.
O halde bu is zorTemmuz sonu diyen birini gordum
Cuma gecesi dedigi cumayi cumartesi baglayan gece mi?G.dinc:
Cuma gününe kadar Osimhen konusunda tüm imzaların atılması planlanıyor. Sevenler kavuşuyor. Cuma akşamı veya gecesi Osimhen'in İstanbul'a inmesini bekliyorum.
Evet.Cuma gecesi dedigi cumayi cumartesi baglayan gece mi?
belki o da olabilir ama geçen sene defalarca reddetmiş biziBiz bu herife 100 de 100 makul bir serbest kalma maddesi veriyoruz. Yoksa Fransa U21 milli oyuncusu olarak sanki buraya gelmeye sicak bakmaz gibi
Belki altın ve gümüş kaplama çıkarırlar bu bronzdu ve 2.500e çıkmıştı.Bir taraflarına soksunlar satmak için alanlar. Aşırı sinirlendim ben de çıksın da alayım diyorum hala. Aynı şekil üye olmuştum. Gerçi haberim olsa bile alamazdım kesin böyle yamyamlar oldukça. Her şey yatırım aracı oldu ülkede. Ne güzel maneviyatı olan bir şey bile ticarete dökülüyor hemen.
Kim direnir anlamadımSerbest kalma maddesi istiyor mu? Ben 30-35 arasi icin direnir diye düsünüyorum.