- 12 Haziran 2015
- 36.199
- 31.882
- 2.693
Arnolda itimad edelim mi heisBild‘in haberi zaten dün buraya düşen Arndoldt denen herifin haberi Bild muhabiri.
Kickerin haberi ise Türk basınını kaynak gösterip Arnoldtun haberine de yer veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arnolda itimad edelim mi heisBild‘in haberi zaten dün buraya düşen Arndoldt denen herifin haberi Bild muhabiri.
Kickerin haberi ise Türk basınını kaynak gösterip Arnoldtun haberine de yer veriyor.
Evet cünkü kicker da bild özel diye yazmis haberindeArnolda itimad edelim mi heis
Bu çocuk buralara nasıl düşer bu yaşta?
Hızlı,güçlü,teknik...Çok istikrarsız fln mı acaba?
Öyle bir şey yok. Kolpaya son ver.200 milyon dolar transfer bütçesi mi? Allah'ım sana şükürler olsun. Bize bu günleri nasip ettiğin sonsuz![]()
Ben paraya bakarım ağaCuesta'yı 9 milyon avroya satacağız ama Fener bu sayede Şampiyonlar ligine kalacak. Kabul eder miydiniz?
Galiba yine aşık oldum beyler
Bild genel haberler konusunda büyük alay konusu da futbol muhabirleri çok güvenilir. Hemen hemen bütün bundesliga takimlarinin kendilerine göre BILD muhabirleri olur aralarında da paylasirlar bu şekilde çok büyük bir Network olusuyor. Bild spor konusunda kesinlikle Tier 1dirArnolda itimad edelim mi heis
Günde 3-5 kere aşık oluyorsunGaliba yine aşık oldum beyler
Yerli sağ bek bence de alınmalıGökhan Sazdağı halen bi yere gitmedi demi? O çocuğu alsak iyi olacak
En kötü 150 vardır.Öyle bir şey yok. Kolpaya son ver.