Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GwNHdiXWkAA2C8I.webp

Hakandan kurtulduk iyi oldu. Karakterinin bu derece bozuk olduğunu bilmiyorduk, tahmin edemedik.

Ucuza alsak bile takımın şuanki müthiş ortamınıda bozarmış. Büyük ihtimal gruplaşma filan yapardı. Bundan sonra bizi zerre düşünmesin, gelecekte araplarda kariyerini bitirebilir.

Herkes Osiye para ödeyemeyiz diyor ama zaten 50m'a yakın para sponsor dan gelecek. Kimse zaten o para Galatasaraya gelecek demesin Osimhen olmasa kimse 50m koymaz masaya. Galatasarayımıza maaliyeti 4 yılla birlikte sanırım 75m avro. Osimhen gibi adama bence az bir meblağ
Biraz ütopik gibi. Bu konuyla ilgili birşey duymadım. Muhtemelen imzadan sonra dile gelir.

Ederson'un geçen sezon kaleye isabetli gelen şut performansı videosunu seyrettim

Artılar;
- Birebirde neredeyse tüm şutları çıkartmış
- Kapattığı köşeden abuk bir gol yememiş

Eksiler
- Bu adamın en büyük özelliği stoper gibi oynayabilmesi ama yediği gollerin çoğunda "Muslera çoktan ileri çıkmış bu topa vurmuştu" oldu. Gereksiz yere hep kaleye yakın kalmış anlamadım.
- Hava topları zaafiyeti. Bunu da formsuzluğa bağlıyorum çünkü eskiden yoktu.
- 31 yaşında refleks körelmesi olmaz ama formsuzluğu o kadar belli ki, yediği bazı goller net isteksizlik, mutsuzluk, oynamak istemiyorum diye bağırıyor adeta.

Calhanoglu bizim buyuklugumuzu daha iyi idrak etmistir bu surecte.. Verilen ucuk paralari gorunce bir heves ortaligi karistirip boyunun olcusunu aldi .. Normalde buraya 35ten once adimini atmazdi hem ulkeme doneyim hem arabistan maasi cukkalayayim hem de ulkenin en prestijli kulubunde olayim hayalleri baska bahara kaldi..

Hakan Çalhanoğlu: "Inter'in futbolcusuyum ve her zaman burada devam etmek istediğimi söyledim. Umarım sözleşmemi uzatırız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt