Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyumu çoğunuzun aksine sağ bekten yana kullandım şu maçı izledikten sonra…

FB yıldızlar topluluğunu eze eze yeniyor. Dünya karması gibi takım. Bizim 3 gömlek, Real Madrid'in falan 4-5 gömlek üstünde kadrosu olan rakiple kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. Sanki amatör takım gibi gösterdiler. Mourinho oyuncularını canavara çevirmiş, hepsi uçuyor, inanılmaz pres yapıyor. Bunlar Feyenoord'u sürklase eder, dağıtır, paçavraya çevirir, silindir gibi ezer. Sonraki turda da Benfica falan önlerinde duramaz. 3'er 3'er atar geçerler. Şampiyonlar Ligi'nde de ilk 8 hiç de öyle zor görünmüyor FB için...
emre-belozoglu-bittik.webp

Bizim transferde öncelik sırası kaleci, stoper de oynayabilen sağ bek ve ofansif orta saha

Ama bunlardan daha önemlisi Arda Ünyay'a güvenilip stoper rotasyonuna katılması

Serdal Adalı: "Emerson'u aldığımız falan yok, çalışmalarımız devam ediyor. Menajerlerle çalışan gazeteci görünümlü hesapların ya da sosyal medya yapılanmalarının çığırtkanlığına kulak asmayacağız. Artık Beşiktaş'ın yakasından düşsünler. Beşiktaş için en doğrusunu yapacağız."

Serdal Adalı: "Emerson'u aldığımız falan yok, çalışmalarımız devam ediyor. Menajerlerle çalışan gazeteci görünümlü hesapların ya da sosyal medya yapılanmalarının çığırtkanlığına kulak asmayacağız. Artık Beşiktaş'ın yakasından düşsünler. Beşiktaş için en doğrusunu yapacağız."
Kaptırmışlar Flamengo'ya

Yemiş çalımı heralde

Maraş dondurmacısı gibi adama bek uzatıp vermiyorlar

Wan Bissakka alıp Frankowski ve Jelert satan yönetim başımın tacıdır, öperim..

Okan Buruk: "Herkesten çok memnunum. Sakatlıktan dönen Icardi'nin dönüşü, yavaş yavaş takımın içerisine girmesi bu da benim için çok sevindirici. Bugün ve geçen maçta oynayan herkesi beğendim. Az önce Arda'yı verdim ama çok fazla isim vermeyeceğim. Her oyuncunun performansından çok memnun kaldım. Kamp bizim için faydalı oldu. 7-8 gündür de antrenman yapıyoruz. 3 gün daha yapacağız. 11-12 gün yoğun bir çalışma olacak. Bu süreyi çok iyi geçirdiler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt