Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enis destan Ts den ayrılacakmis elimizde iş yapmayan oyuncular ile takas yapsak 3.forvet olarak iş yapmaz mi ?

elemanı tam izlemedim ama videoları biraz soru işareti oluşturdu

sara için de videoları izlediğim de çok emin olmamıştım hatta 20 milyon riskli demiştim ama beklediğimden iyi çıktı

şimdi ne desem boş ama bazen eldeki 1 elma daldaki 2 elmadan iyi olabilir
Bizim elmamiz yok barim.

Dallarımızı da kırdılar..

UEFA logomuzu da güncellemiş mis gibi.
50067.png

uluca analiz etmiş

saradan artısı dar alan-kısa mesafe yeteneği toplu topsuz

eksisi fiziksel zayıflık ve ileri geri tempo

benzerlikleri düşük skorerlik ve yeri geldiğinde 442 içleşen kanat oynama

elimizde öyle ya da böyle 20 milyonluk yatırım varken marjinal faydası ekstra bir 20 milyon daha vermeye değecek oyuncu mu bilemedim

@Melih Sönmez @Keramettin TANRIVERDİ

uluca analiz etmiş

elimizde öyle ya da böyle 20 milyonluk yatırım varken marjinal faydası ekstra bir 20 milyon daha vermeye değecek oyuncu mu bilemedim

posta reklam mı aldın üstad

Koray Gök'ün yayınından bir bilgi stattaki store için cumartesi günü yada gecesi için günü birlik eleman aranıyor tarzı bir bilgi verildi superchatten sanırım. Osimhen transferinin açıklanması ve daha sonrasında onun ürünleriyle alakalı gibi yorumlandı.

30:30-31:00 arası

Son düzenleme:
Ya hadi deli başkanı yüzünden Osimhen uzadı. Aga alsana kalecini ya? Yani Donnaruma falan yapamayacağıza göre ortalama bir kaleci al. Osi olmazsa 40 milyon mu gömeceğiz kaleye mesela?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

uluca analiz etmiş

Profil olarak bence alakaları yok, biri dar alanlara giren çalımcı dribblingci profil, diğeri baskı kıran bir orta saha. Yaş farkı da var ve Millot Fransa havuzunda zaten.

Genç kontenjanına giren bu tarz bir profil takımda eksik ha İlkay geldi yerimiz yok stoper, sağ bek alıcaz deseler ona da ok.

Koray Gök'ün yayınından bir bilgi stattaki store için cumartesi günü yada gecesi için günü birlik eleman aranıyor tarzı bir bilgi verildi superchatten sanırım. Osimhen transferinin açıklanması ve daha sonrasında onun ürünleriyle alakalı gibi yorumlandı.
Stada aranıyorsa oyuncu bugün yarın gelecek, Ctesi statta tören olarak demektir. Doğruysa tabii.

Edit: Maç var yahu o gün tabii yoğunluk olur, özürler.

Osimhen'in artık bu gece ya da yarın gün içinde KAP'a düşüp en geç Cumartesi'de burada olması lazım.

Uzadı sakız gibi para mı yatmadı, belgeler mi kastırılıyor bilmem ama halledin.

Belgede hata vardı yazımda tekrar gönderildi vs ne demek ya. (Burhan Can Terzi demiş dün)

bizim yönetim parayı da yanlış ibana atıp tam tüy dikmez umarım osimhen transferinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt