Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.049
- 2.903
- 1.748
Enis destan Ts den ayrılacakmis elimizde iş yapmayan oyuncular ile takas yapsak 3.forvet olarak iş yapmaz mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin renktaş semih kılçsoy jelert takası kovalıyoruzEnis destan Ts den ayrılacakmis elimizde iş yapmayan oyuncular ile takas yapsak 3.forvet olarak iş yapmaz mi ?
Bizim elmamiz yok barim.elemanı tam izlemedim ama videoları biraz soru işareti oluşturdu
sara için de videoları izlediğim de çok emin olmamıştım hatta 20 milyon riskli demiştim ama beklediğimden iyi çıktı
şimdi ne desem boş ama bazen eldeki 1 elma daldaki 2 elmadan iyi olabilir
Gsc bize sahip cikacak dostum! Biz olmasak gsc olmaz. Emrah Recoyu atar can sıkıntısındanBir limit yok, GSC ye sahip cikariz her sekilde elimizden ne gelirse.
Az emek harcanmiyor biz goy goy yapalim diye.
UEFA logomuzu da güncellemiş mis gibi.
uluca analiz etmiş
saradan artısı dar alan-kısa mesafe yeteneği toplu topsuz
eksisi fiziksel zayıflık ve ileri geri tempo
benzerlikleri düşük skorerlik ve yeri geldiğinde 442 içleşen kanat oynama
elimizde öyle ya da böyle 20 milyonluk yatırım varken marjinal faydası ekstra bir 20 milyon daha vermeye değecek oyuncu mu bilemedim
@Melih Sönmez @Keramettin TANRIVERDİ
uluca analiz etmiş
saradan artısı dar alan-kısa mesafe yeteneği toplu topsuz
eksisi fiziksel zayıflık ve ileri geri tempo
benzerlikleri düşük skorerlik ve yeri geldiğinde 442 içleşen kanat oynama
elimizde öyle ya da böyle 20 milyonluk yatırım varken marjinal faydası ekstra bir 20 milyon daha vermeye değecek oyuncu mu bilemedim
@Melih Sönmez @Keramettin TANRIVERDİ
Stada aranıyorsa oyuncu bugün yarın gelecek, Ctesi statta tören olarak demektir. Doğruysa tabii.Koray Gök'ün yayınından bir bilgi stattaki store için cumartesi günü yada gecesi için günü birlik eleman aranıyor tarzı bir bilgi verildi superchatten sanırım. Osimhen transferinin açıklanması ve daha sonrasında onun ürünleriyle alakalı gibi yorumlandı.
Melihim geçmiş olsun, hiç haberimiz olmadı, hassas bir süreçten geçiyorsun, her zaman yanındayızBizim elmamiz yok barim.
Dallarımızı da kırdılar..