- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.431
- 3.078
Charleroi yerine bize gelseydi bu kim lan denilmesi ve hep birlikte 40 yasinda vardir bu muhabbetlerini dondurecegimizi bilme tecrubesine sahip olmamiz pekiOsimeni 1.5 milyonken alacaksın.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Charleroi yerine bize gelseydi bu kim lan denilmesi ve hep birlikte 40 yasinda vardir bu muhabbetlerini dondurecegimizi bilme tecrubesine sahip olmamiz pekiOsimeni 1.5 milyonken alacaksın.

Sesko'yu alırlar yüksek ihtimal.n.castle osimhen'e 100 milyon vermez dimi
vermez de
vermez de
Sportif direktör olsa bu transfer işleri daha hızlı olur işte.1 milyar euro bütçe olsa bu yönetim yine zamanında bitiremez transferleri .inşallah dursun Özbek zirvede bırakır ve yeniden aday olmaz
Osi nin canına minnet tatilini uzatıyorEğer bir an önce şu işi resmiyete dökmezsek Osimhen de "eeeh yeter" deyip Newcastle fırsatını değerlendirebilir. Yönetim uyumasın...
ET'nin gelmesi lazım. ET'nin içinde bulunduğu bir ekipte olur.1 milyar euro bütçe olsa bu yönetim yine zamanında bitiremez transferleri .inşallah dursun Özbek zirvede bırakır ve yeniden aday olmaz
SD getirilmeli benim önerimde belli Juan Mata. Bir onun gerek oyuncu ve oradaki menajer, yöneticilerle konuşması var birde Kavukçu yada Hatipoğlu'nun bence Mata'nın ki çok daha etkili olur her konudaki kendisi bu konuda da eğitim almışta birisi. Keşke Mata'yı SD olarak görsek.Sportif direktör olsa bu transfer işleri daha hızlı olur işte.
Adnanım böyle oynarsak oyunu 11 kişi nasıl tamamlayacağız
Olum su avatari kaldirmazsan su basar tabi bu nedir yavAbi bu osimhen işi niye bu kadar uzadı bu sıcaklarda sabrım kalmadı ofisi de su bastı zaten delirmek üzereyn

Osimhen elden kaçmaz dimi müebbet ceza yiyebilirim her anOlum su avatari kaldirmazsan su basar tabi bu nedir yav![]()
Yok knk rahat ol bizde o is kaleci icin küfürleri cepte tut :dOsimhen elden kaçmaz dimi müebbet ceza yiyebilirim her an
Ulan hakikaten parayı başka yere göndermeyelimFener Miha Zajc’ın transfer taksidi olan 850 bin Euro’yu yanlışlıkla oyuncunun kulübü yerine bir araç kiralama şirketine göndermişti.
Ama bizimkiler okumuş adamlar öyle bir salaklık yapmazlar.
Ayrıca bu transfer işleri ve prosedürleri de çabuk ilerler.SD getirilmeli benim önerimde belli Juan Mata. Bir onun gerek oyuncu ve oradaki menajer, yöneticilerle konuşması var birde Kavukçu yada Hatipoğlu'nun bence Mata'nın ki çok daha etkili olur her konudaki kendisi bu konuda da eğitim almışta birisi. Keşke Mata'yı SD olarak görsek.