Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.367
- 13.656
- 1.998
En az 7-8lik oyuncu samsuna falan verilmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 7-8lik oyuncu samsuna falan verilmemeli
Samsun'un başkan zengin versin bonservisne 5 milyon + sonraki satıştan %20 pay yada direk 7 milyon alsınlar.
O lyon'dan geldi ama senin için sayarızMilan baros
Yabancı ülkeden yapsak daha etkili olabilir bu proje. Almanya 2. 3. liginden alabilsek mesela. Tribün doluluk oranları yüksek. Hazırda taraftar da var. Hem daha fazla yabancı oyuncu deneyebilirsin hem buradan gönderdiğin yerli oyuncuya yurt dışı tecrübesi kazandırırsın.Bildiğim kadarıyla ümraniyespor satılık durumdaydı, transfer tahtası kapalı. Kulübü komple satın alalım hazır para var. Adını Galatasaray B yap, hem alt yapı oyuncularını hem 300-500bin euroluk wonderkidleri al koy oynasın.
Maliyetini sadece youtubede açtığın yayınla çıkarırsın, hem seyirciden hem de reytingle alacağın reklamdan.
Ayrıca altınordu da altı yapı için ortak arıyordu, onların da bir dünya oyuncusu, tesisi var ama finansmanı yok
Semihim dün 3 dk gitti ve geldi temmuzda başka olmadı ama haziran çok sık oldu. Bilerek mi yapıyorlar noktasına gelmiştim.Evka4teyim sabah hem su hem de elektrik yoktu. Dün akşam 4 5 saat elektrik gitti
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olması gereken şu ya. Maximum 10 milyon tutar şu satış. Gidecek para aklayıcı biri alacak gidecek güzelim potansiyelBildiğim kadarıyla ümraniyespor satılık durumdaydı, transfer tahtası kapalı. Kulübü komple satın alalım hazır para var. Adını Galatasaray B yap, hem alt yapı oyuncularını hem 300-500bin euroluk wonderkidleri al koy oynasın.
Maliyetini sadece youtubede açtığın yayınla çıkarırsın, hem seyirciden hem de reytingle alacağın reklamdan.
Ayrıca altınordu da altı yapı için ortak arıyordu, onların da bir dünya oyuncusu, tesisi var ama finansmanı yok
Arkadaş da Evka 4 tüm gün dün gece çektiği eziyeti anlattı kabus üstüne kabus gördüm diyor sıcaktan mahvolmus zombi gibi gezdi bugün kurumdaEvka4teyim sabah hem su hem de elektrik yoktu. Dün akşam 4 5 saat elektrik gitti
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri Malouda diğeri Kaka sanki şöyle videolara bakınca o yüzden Kaka olanı tercih ettim+/- olarak nasil karsilastirirsin ikisini?
Bugün sabah görecekti bir de 5 6 saat su yoktu. Bir de yarım saatlik elektrik gittiArkadaş da Evka 4 tüm gün dün gece çektiği eziyeti anlattı kabus üstüne kabus gördüm diyor sıcaktan mahvolmus zombi gibi gezdi bugün kurumda
Gazeteci ve pazar uzmanı Manuele Baiocchini, Sky Sport 24'te Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferi hakkında bazı açıklamalarda bulundu: "Osimhen? Son şeyler tanımlanıyor. Çok uzun bir müzakere. Gelecekteki yeniden satışta %15 ile iki yıl içinde 75 milyon avro ödenecek".
Adı Gustavo brezilyalı oynadığı takım famalicao Allahim bana bir şeyler oluyor.
Bu isimler pek bir şey bilen iyi kaynak değiller. Maretto, Pedulla, Romano ve Di Marzio(Osimhen'de ciddi patladığı zamanlar oldu) güvenilir. Bir de işte güvenilir gazeteler var.Yahu hala sartla mi degisiyor? Ayrica hani pay satistan degil de kardandi?