Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.274
- 40.014
- 3.413
Idmanlarda "joker" olarak takiliyormusİcardi takımla tam idmanlara başladı mı yoksa sadece bazı bölümleri mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Idmanlarda "joker" olarak takiliyormusİcardi takımla tam idmanlara başladı mı yoksa sadece bazı bölümleri mi var
valla baslarinda olabilecek en iyi baskani getirmisler kendi adlarina. bu durumda 100m satis yapsak 90m osimheni almis oluyoruz.
Yarın fener’in kap bildirimleri de gelecekmiş
Baba bir kahpelik var gibi gerçekten deAslında gerekmiyordu Barca‘ya inat ameliyat oluyor herif
![]()
Mac sekanslarinda yok. Pas oyunu 5e2 felan varİcardi takımla tam idmanlara başladı mı yoksa sadece bazı bölümleri mi var
Skrinar + asensioKimleri alıyorlar?
Elektrikler yok saatlerdir, trafo patlamış bizi besleyen, yandık sıcakta.Sicak etkisini arttiriyor gibi.
K/D orani ne halde
Kerem avrupaya gidicem diyip bizden kaçtı simdi bjkye geliyor. Muthis kariyer plani. Kafasız.
O dediğin kim bilmem ama bu çocuğu alsak iyi olurValla ben Yener Çevik'e benzettim biraz![]()
Atam geçmiş olsun gel beklerim Bornova yaElektrikler yok saatlerdir, trafo patlamış bizi besleyen, yandık sıcakta.
Bizim yarışma konusuna duyuru yapabilir misin, şimdilik ertelendi yarışma, elektrikler geldiği gibi başlarım grafiklere ama yok yani hiç bir şey şuan
Bi an yanlış okumuşum Muradım aman diyim@Emre Zeytinli Sanco cekiyoruz