Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mason bu nasıl keser mi, hem de wonderdik

SmartSelect_20250725_010034_Samsung Internet.webp

Kerem ilk benficaya gittiğinde orkunla videoları vardı videonun konusu ise helal et bulma zorluğu idi o video bu köylüler avrupa da yapamaz diye bağırıyordu. Kerem bjk yaparsa şaşırmam o yüzden.
son 20 yildir amerika ve avrupada yasiyorum. ben de helal et yiyorum. cok da seyyapmamak lazim. helal et yemekle koylu olmuyorsun, yahudilerin kosher yemesiyle koylu olmadigi gibi.

leao gibi anormal yetenekte oyunculardan kabız futbol ve kısıtlı hücum özgürlüğü hocaları faydalanamaz genelde. lille'den beri azıcık pioli hariç saçma sapan hocalarla çalışıyor maalesef, kaldı ki yine son milan şampiyonluğunda gol asist lideriydi. onun sıcak yuvası belli okan babasıyla özgürlükler dünyası.

Yarın artık umarım Osimhen ateşi yanar ve artık haberleri akşamına da en azından bir işaret olsun diye bekliyorum geleceği günün belli olması gibi. Kap yarın değil de geleceği gün gelir gibi cumartesi günü gelecek gibi geliyor bana Osimhen.

derken

herif her maç hatasız oynuyo #nerdeyse

oynamıyor ki hata yapsın
max başakşehir topçusu

hangi avrupa msçnds fark yarattı
hangi büyük maçda fark yarattı
yunus sakatken ne yaptı bunun verimsizliği yüzünden az kalsın o arada şampiyonluğuda veriyordukds Allahdan Osi kurtardı

son iki üç maç gol attı diye futbolcumu oldu bu şimdi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt