- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.011
- 4.143
kerem aktürk bjk yi takibe mi almış insta dan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem aktürk bjk yi takibe mi almış insta dan
2 oyuncuya 35 milyon euro vermişler, bunlara mı Gençlerbirliğine transfer yapıyorlar yorumu gelecektiShaktar in aldığı oyunculara bak sanki genclerbirligine transfer yapıyorlar yorumu gelmedi mi henüz
deniz rtaşımız bunalımda adminim, rahat bırakalım2 oyuncuya 35 milyon euro vermişler, bunlara mı Gençlerbirliğine transfer yapıyorlar yorumu gelecekti
florya hain yuvası olmuş haberimiz yokBerk Göl: "Kerem Aktürkoğlu’nun bazı takım arkadaşlarına “Beşiktaş’a gelmek istediğini.” söylediğini biliyorum."
Ali Ece: "Doğru bilgi."
Avrupa hayalim var diyip kaçar gibi gittiği galatasaray'dan 1 sene sonra bjk'ye düşmek tam da kerem gibi vizyonsuz birinin yapacağı iş.Berk Göl: "Kerem Aktürkoğlu’nun bazı takım arkadaşlarına “Beşiktaş’a gelmek istediğini.” söylediğini biliyorum."
Ummet i Kerem. Orkun ile Cumalari camiye gidecek. Istedigi yere yallahflorya hain yuvası olmuş haberimiz yok
Berk Göl: "Kerem Aktürkoğlu’nun bazı takım arkadaşlarına “Beşiktaş’a gelmek istediğini.” söylediğini biliyorum."