- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Forvet osi kale donna olup da sağ bek sallai mi olacak yani sjsjssjsj
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istikrarli iyimserlige de istikrarli kotumserlige de lafim yok. kimi bu sezondan cok umutlu olur kimi avrupada yine bisey yapamicaz der. benim bahsettigim anlik gelismelere verilen sacmalik derecesinde duygusal tepkiler. dondurmasi yere dusen cocugun dunyanin sonu gelmis gibi aglamasi gibi bisey.Neredeyse her şeyin bu kadar iyi gittiği bir ortamda böyle panik yapıp ağlamak zırlamak bana artık ya aşırı şımarıklığı ya da zeka geriliğini gösteriyor. Sakatlık ya da ekstrem bir durum olmazsa bu takım bu sene hem daha rahat şampiyon olacak hem de ŞL'de beklentimizin üzerine çıkacak. Beklentiyi şişirme amacıyla söylemiyorum, yani çeyrek final falan hala gerçekçi değil ama güzel bir şeyler yapabiliriz gibi geliyor bana.
Bu sürekli şikayet edenler hayatlarında bir tane bile gerçek iş yapmamışlar.
9 galiba oda vergi düşmedendi. Yanlış hatırlayabilmiş olabilirim.Dondurma kaç para alıyo psg'den asıl mesele o.
Alpaycım bunlar sence umurumuzda mı banane versinler getirsinler.Donnarumma
En az söylüyorum
Senelik = 10 Milyon Euro Maaş + Prim
Bonservis= 30 Milyon Euro + Bonuslar (CL vs)
bedavaDonnarumma
En az söylüyorum
Dursun papi balkanlarjn en zenginiyiz dedi, zenginiz görelim hsjsDonnarumma
En az söylüyorum
Osimhen istisna dostumOsimhen gibi di mi
Brüt 12.7 milyonmuş, yuh9 galiba oda vergi düşmedendi. Yanlış hatırlayabilmiş olabilirim.
Mevzu maliyet2026 sözleşmesi bitiyormuş. PSG chevalier istiyor deniyor.
aynen öyle olacak doue pavlovic vs vsYine alamayacağımız adamlara uğraşıp, Uğraştık ama olmadı ne yapalım diyecekler
Geçen senenin taktiği hatırlarsanız
Hea?Galatasaray, PSG kalecisi Gianluigi Donnarumma’ya teklif yapmaya hazırlanıyor.
(@Haluk_Yurekli)
Abüüüooowww