Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne donnaruması kardeşim kakayı istiyorum

City, Trafford ile anlaştığı gün Ederson pazarlıklarında eli zayıflamasın diye Ornstein vasıtasıyla Ederson kalacak haberi salıyor piyasaya.

Bunu gören bizim yöneticiler de basın sözcümüz Haluk aracılığıyla Donnaruma'yı haber yaptırıyorlar.

Sizce kadroda düşünmedikleri Skriniar ve Assensio için bile 10 milyon bonservis isteyen PSG, Donnaruma için ne kadar ister? Seneye bonservisini eline aldığında 15-20 milyon euro imza parası talep edecek olan Donnaruma'yı şu an yıllık kaça ikna edersin?

Bugün çıkan Ederson kalıyor ve Donnaruma'ya teklif vereceğimiz haberleri City ve GS'nin satranç hamlelerinden fazlası değil

Çok mantıklı konuştun ama Donnaruma gelecek!!!!

FM'den ADD Manager'den 4 zengin takıma kendini ekleyip

Cuesta-10 Milyon Euro
Zaniolo-18 Milyon Euro
Frankowski-8 Milyon Euro
Jelert-12 Milyon Euro

Yapacak cengavere ihtiyaç var futbol dünyasında.

Bir tane aşırı zengin Türki cumhuriyetlerden miydi neydi GS'li işadamı geyiği vardı. Unuttum adını. O alsın işte her ülkeden satılık bir devi. Direkt sahibi olsun takımların, menajerden bile iyi...

Donna işi gerçekse stadyumun orada uygun bir yere George Gardi heykeli. Ne diyonuz?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
1753447477696.webp

Uygundur. Arada icardi, osimhen falan diye de ekstra satarız.

Frank'a 5.5-6 veren varsa taraftar başının üstünde taşır.

Seten: Cuesta için Rusa kulüpleri ile görüşülüyor o biraz daha uzun sürer. Frankowski -Rennes'te durum direk bonservisli satmaya evrilmiş 5.5-6 milyon civarına gelmiş rakamlar.
Fran = 6 milyon
Cuesta = 5 milyon
Jelert = 6 milyon
Nelson = 5 milyon
22 milyon güzel para olur. Şu satma işini ortalama şekilde yapabilsek bile bize yeter

Laaaan fake mi

Durun olum Osimhenden sonra bir tarafımız kalksın azcık Avrupalı bebeler gibi keyfini sürek.

Çözerse bu işi Mancini hocam çözer :asd:

Hohahah işler başka yere evriliyor. Birde prime defans gelirse ben CL ateşini harlarım.
20250725_155323.webp

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt