- 18 Temmuz 2009
- 81.867
- 239.029
- 5.093
Ulan zaten bir konuda olumlu düşünmesen şaşacağım.Donnarumma işinde oluru olmasa ilgilenmezdik diye tahmin ediyorum.
Oyuncuyu ikna edersek PSG tarafı bir şekilde ikna olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan zaten bir konuda olumlu düşünmesen şaşacağım.Donnarumma işinde oluru olmasa ilgilenmezdik diye tahmin ediyorum.
Oyuncuyu ikna edersek PSG tarafı bir şekilde ikna olur.
%92Oluyor gibi değil mi?
Oluyor de
Hayır, öyle değil oluyor de
Oluyor de oluyor de
![]()
Emre Kaplan bir yöneticimize sormuş ve burası Galatasaray burada herşey mümkün yanıtını almışHala inananlar var
Kaleciye çift haneli maaş vereceğiz, tamam![]()

ne diyonHala Gsnin ne kadar büyük olduğundan şüpheli olanlar var. Donnaruma hayal değil hakikatidir artık Gsnin. Bunu seve seve kabulleneceksiniz.
Üstad ben de inanmazdim da haluk yazdi gaza getirdi hepimizi1 hafta sonra PSG ile 4 yıllık yeni kontrat yaptığını görünce sakın şok olmayın
Hala Gsnin ne kadar büyük olduğundan şüpheli olanlar var. Donnaruma hayal değil hakikatidir artık Gsnin. Bunu seve seve kabulleneceksiniz.
Donnarumma ile anlastik bekletiyoruz , hedef Courtois ilk benden duy1 hafta sonra PSG ile 4 yıllık yeni kontrat yaptığını görünce sakın şok olmayın
İnanmış gibi yapıyorum güzel oluyorHala inananlar var
Kaleciye çift haneli maaş vereceğiz, tamam![]()
Gaza geldimne diyon
O hep insanı gaza getiriyor zaten ama mantık var, hani Sane gibi bonservisi elinde olsa acaba olur mu der insan ama PSG'ye yüklü bonservis oyuncuya da çift haneli maaş verecek durumumuz yok zaten para vardır yoktur demiyorum, böyle salakça transfer stratejisi olmaz bunlar normal rakamlar değil bizim için.Üstad ben de inanmazdim da haluk yazdi gaza getirdi hepimizi