Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stuttgart-Celta Vigo macini izliyorum, Assignon bayagi saglam oynuyor. Boey vibe‘i aldim biraz. Bize uyarmis.

Erden abi aliyordu cocugu sonra Dursun engel olmustu transfere. Tipki Hatip‘in Doue transferini rezil ettigi gibi.

Isin sonunda o pozisyona 20 milyon harcadik ve hala sag bek ariyoruz.

dostum menejerler boşuna mı bize önerdi bu adamı? Aynı muhabbet Sane'de oldu arsenal o bu mu varken neden biz dendi menejerler tahmin olarak yüzde 90 GS'de dediler neye dayanarak dediler bunu öngördüler çünkü piyasadaki adamlar görüyor hangi takım ne arıyor kime kaç verebilir verir mi? Donaruma içinde en uygun opsiyon görünüyor olacağız ki menejeriyle temas olmuş. Ha parası bize uyar uymaz o yönetimin işi.

Biz ekonomik olarak iyi teklif sunarsak alabiliriz anlamında demiştim zaten aynı sane gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maaş konusunda çekinceliyim ama 30m'a Donnarumma'yı almaya bin kere razıyım. 50m bonservis bile veririm Donnarumma'ya bu arada param varsa... Sözleşmesinin son yılı falan hiç şeyimde bile olmaz... Rekabet oluşmasın, başkası almaya çalışmasın diye çat çıkarır veririm... Sözleşme yenilemekte sıkıntı yaşamazsak minumum 10 sene kalen garanti... 2-3 sene de ekstrası gayet mümkün olabilir ve dünyanın en iyi kalecisini alıyorsun an itibariyle...

Sadece maaş düşündürüyor, o da tek kendi maliyetinden çok takım içi dengeler ve uzun vadede total maaş bütçesini şişrecek olması açısından...

Fener hem Skrinar hem Asensio ile anlaşmış ama bonservis vermek istemiyormuş. Işte sizi maaşlarından kurtarıyoruz demişler. PSG de başka kapıya demiş.
Kaynak aspordan biriydi

Psg den baska bir yere gidemez. Çunku kimse istedigi maaşı vermez. Herif paragozün teki ya orayla yeniler bizi kullanip yada bir şans daha gelir başımiza osimhen gibi bize gelir çift hane maaşa.
Donarumma nereye gidebilir mesela? Gideceği takıma göre oradaki kaleci de bizim aday olabilir diyeceğim de bence bizim kaleci ya Ederson yada Belçikalı genç kaleci olacak.

Maignan - Petrovic - Ederson - Donnaruma ile yükselen grafik maçlar başlayınca Doğan Alemdarla noktalanmasın :D

Hakikaten giderek yükseldik, düşersek fena çakılacağız:

Sırasıyla; Sommer > Petrovic > Maignan > Ederson > Donnarumma

Her biri bir öncekinden daha heyecan verici isimler...

1. Haftaya Günay ile gireriz ve taraftar yangin yapmaya baslar. Sonra basgan ben transferi cözecegim deyip ya Berke ya Ugurcani ceker.

Ne Donnarumması lan manyak mı bunlar keşke olsa ama mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt