Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara Manu, Bruno'yu satıp Sporting Lizbon'dan birini alacaktı ama adını unuttum.
Onu yoklasak?

Son günlerde 15-20 milyon Euro'ya Uğurcan'ı çakacaklar diye çok korkuyorum.

Vitinha veya Neves disindaki hicbir portekizli topcuya sicak bakmiyorum.

Vitinha veya Neves disindaki hicbir portekizli topcuya sicak bakmiyorum.

diogo-costa-diogo-costa-gk.gif

Hala üst düzey bir kaleci ve defans almadık ilk lig maçımıza çok az zaman kalmışken bunlar kadronun iyi olduğunu falan zannediyorlar galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anladığım sahaya 3-5-2 veya asimetrik 4-4-2 gibi yayılacağız.

Osimhen-Barış ikilisini forvette göreceğiz uzun süre. İcardi toparlayana kadar. Sol kanat Yunus, sağ kanat Sane olur. Asimetrik kısmı şuradan geliyor, genellikle Eren veya Jakops kim oynuyorsa o esnada, sol kanat gibi takılacağı için Yunus içeriye kıvrılarak 10 numara gibi oynuyor olacak.

Şimdi burada mesele şu; Torreira-Lemina ikilisi oldukça sağlamlar. Orta sahanda bu 2'li varken rahat edersin her türlü. Ama sezonun yükünü bindiremezsin. Tamam Sara da var ancak yetmez. Net şekilde bu ikilinin görevini üstlenebilecek bir adet u23, genç oyuncu transfer edilmeli.

Dün maçta Lemina bir an sakatlandı sandım ve korktum açıkçası.
Takımdaki rolünü idareten üstlenir diyebileceğimiz bir topçumuz yok bence.
+2 nin birini kesinlikle bu tarz bir orta sahaya kullanmamız lazım.

Biz ne kadar orta saha diyelim, Okan hoca açıklamalarında bahsetmiyor bile. Yani oraya birilerini beklemek su aşamada hayal.

Anlasilan osimhen hic kamp görmeden maclara cikacak, insallah ülkesinde kendi basina antreman yapiyordur.

Kulüpte büyük akil tutulması yaşanıyor. Berkan ve Kaan'ın çoooook kötü olduklarını bir ben mi görüyorum? Yok rotasyonmuş yok yabancı siniriymis. Dalga mı geçiyorsunuz siz ya.

Berkan
Kaan
Nelsson
Cuesta
Yusuf D.
Gönderin gitsin arkadaş 45 kişi hababam sınıfı gibi kamp yapıyoruz. Ne faydası var bunların

mutlaka orta saha alınması lazım.

yusuf demir de boşuna 3 senedir yer işgal ediyor. Sözleşmesini iptal edip yollamak gerek bir yol olmayacak o çocuktan.

+2 hakkımızı orta sahadan yana kullansak çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt