Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.691
- 11.108
- 1.838
stuttgart taraftari nereden bilecekStuttgart taraftarina gore millotta az dusus varmis istikrardan uzakmis. Hatta hocalari bi kac macta dusuk performansindan dolayi yedek bile birakmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stuttgart taraftari nereden bilecekStuttgart taraftarina gore millotta az dusus varmis istikrardan uzakmis. Hatta hocalari bi kac macta dusuk performansindan dolayi yedek bile birakmis
Twitterda söylenti kiralık teklif yapılacakmış
Evet, en yasaklılardan hem de.Nexus yasak mı?
Ederson bile gole cikmis.
Okan hoca 24 Temmuz demişti.leroyun takıma ne zaman katılacağa husunda bilgi var mı
Sadece oyuncu ile oluyorsa bizden iyi 15 takım var, bayernden tut manuyaMillot,Ederson,Singo gelirse clde çeyrek yapılmadığı senaryoda hoca gidecek mi ? Yada fedaileri ne diyecek
Tasavvuf severiz Hayri. Oyuncuya gelirsek iyi herhalde yoksa 1 milyon vermek akıl karı değil.Walla ya Tasavvuf profesörü gibi ismi olan bi çocuğa 1 m euro vermiyelim heis
Ne sarasi ya milot varken
24 temleroyun takıma ne zaman katılacağa hususunda bilgi var mı
Takim turkiyeye dönünce katılacakmis. 28 temmuzdu yanlis hatırlamıyorsam. Avusturya kampından sonra.leroyun takıma ne zaman katılacağa hususunda bilgi var mı
İtibardan tasarruf olmaz.sane baris coman yunus zaniolo leao
okan hocanin mutevazi kanat rotasyonu
Kaç dakikadır bir şey unuttum diyorum ben de ama Sara çıkmaz oradan, kusura bakma;Ne sarasi ya milot varken
?Kaç dakikadır bir şey unuttum diyorum ben de ama Sara çıkmaz oradan, kusura bakma;
Ekli dosyayı görüntüle 295610