Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.096
- 2.060
- 648
Yok canım, daha neler.Enzo desire doue ayarında topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok canım, daha neler.Enzo desire doue ayarında topçu
gecen sene canavar gibi top oynuyorlardi. iki sakatlikla cokmezler heralde.
sadece timber dönse yeter.Hiçbiri dönmese bile %20 şansı var fenerin o temposuz kadroyla
Enzoyu bekletemezsin ama şu anOsi, Ederson hele bitsin. Kaleci ile Forvet en elzem şuan.
Ardından Frankie, Nelsson ile ayrılır isek sağ bek/stoper gelir.
Enzo şu aşamada alır mıyız bilemedim, ama güzel olurdu şahsen.
ya defolari kesinlikle var ama pres gücü baya yüksek bir oyuncu, dar alanda dribbling yetenekleri çok iyi biraz kırılgan da yani 18-20 milyona da çok mantıklı olur bir üst seviyesi zaten Xavi Simons olurdu gibiBana biraz çok yetenekli dar alan topçusu ama topsuz tırt gibi geldi.
italyan futbol kültüründen etkilenip futbolu romantikleştiren tüm blogger tayfa bana itici geliyor. simple is the bestmarjinallik uğruna saçma sapan şeyler atıyor
Giacinto Facchetti - 18 TemmuzBilmiyorum
Jupiter yengecte ya almak istediklerimiz de yengec burcu o tuhaf
Aidiyeti yüksek herifler ikisi de

oscar gloukh'dan iyi diyosun yani?ya defolari kesinlikle var ama pres gücü baya yüksek bir oyuncu, dar alanda dribbling yetenekleri çok iyi biraz kırılgan da yani 18-20 milyona da çok mantıklı olur bir üst seviyesi zaten Xavi Simons olurdu gibi
Sagbekte öyle olmuş olsa keşke.1 tane sagbek yok şuan.O yüzden Köhn ve Jakobs kalsın yıllardır özlemini duyduğum sol bekimiz 3-5 tane olsun
O kim yavGiacinto Facchetti - 18 Temmuz![]()
Takımın neredeyse yarısı sakat bildiğim kadarıyla.fb'ye feyenoord cikmis. iki macta da silker atar fb'yi diye umuyorum.
Daha iyi değil ama birbirine çok yakın iki isim bana göre bravo Ekinoscar gloukh'dan iyi diyosun yani?
ben feyenoord'a inaniyorum.Takımın neredeyse yarısı sakat bildiğim kadarıyla.