Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.142
- 39.937
- 3.013
Yapmaaa. Girme bu toplara, gerci daha bizim topcumuz degildortmund maçını izledim
bildiğin zidane bu çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmaaa. Girme bu toplara, gerci daha bizim topcumuz degildortmund maçını izledim
bildiğin zidane bu çocuk
İlgilendiğiniz oyunculara gidince, kadroya baktığında gördüğü manzara:
1- Osimhen bonservisi bu kulüpte
2- Sane'yi Haziran'da Free transfer etmiş
3- İcardi takım kaptanı
4- Savunmada Sanchez, orta sahada Torreira, Lemina, Sara var...
5- Müthiş bir taraftar ve tribün yapısı var.
6- Direkt CL'de oynayacak.
7- Eski futbolcuları kulübe tapıyor. Vedalar bile efsane..
8- Kulüp oyuncu pazarlamaya başladı. Boey gibi Aktürkoğlu gibi oyuncular büyük kulüplere transfer yapabiliyor.
Bu aşamada bu kulübü red edecek oyuncu kısıtlı olur. Ederson, Millot vb. kime gidersen git maddi şartlarda anlaşılırsa oyuncu gelmek ister..
gloukh'u severim. ayni tarzsa gelsin.
O mu kimO kim yav
Ben fanatik interliyimO mu kim
Ofansif bek tabiri futbola bu adam ile girdi. Modern futbolda bek kavramının sözlükte karşılığı diyebiliriz. Inter efsanesi, tarihin en büyüklerinden. Futbolu ileri taşıyan efsane bir isim. Gerçekten bilmiyorsan araştır mutlaka, muazzam birisi. Hani bugün İtalyan futbolu denince aklına defans, sertlik, kemik sesi geliyor ya işte o sesler bu adamdan çıktı diyebiliriz.
Fanatik Interli olup bu adamı nasıl bilmezsin yav. Bugün gerçek bir Interli oluyorsun Sergi, bu adamı öğren.Ben fanatik interliyim
Defansif olayi anlaminda sonuna kadar basmiyor diyeyimKoşmuyor mu? Emin miyiz?![]()