İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.596
- 3.955
- 1.278
Reyiz cursor ai ile bot yazmış herhalde foruma saldırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
At Yaprağı yapıcam böyle giderse
İsmimi eski haline getirebilir miyiz adminlerin imparatoruSikko yapıcam şimdi üye içine çıkamayacaksın.
Yav abi prime marcaonun cebinden çıkardığı bir adamdı bu yemin ederim marcao prime kadar stoper değil bu adamyauv koşuşu bile tuhaf
nargile başında duyum verdiği günlerin özlemini çekiyorReyiz cursor ai ile bot yazmış herhalde foruma saldırıyor.
dostum sana şöyle kötü bir haberim varİsmimi eski haline getirebilir miyiz adminlerin imparatoru
İsminde bir sorun göremiyorum, Nebil özgün bir isim.İsmimi eski haline getirebilir miyiz adminlerin imparatoru
Sky bu sene bizi konuşuyor. İtalya’sından Almanya’sına
hacı daha ne kanadı allah aşkına üstümü başımı yırtacam şimdi aynı takımlı değil miyiz bizManu sarayı istiyorsa garnacho yu vermeli
Döndüğünde oynamayacağını düşündüğü için istememiş.ee halini hatrını sorup kapatmış mı konuyu
Aynını hissediyorumMilot bana balon bir herif gibi geliyor.
Döndüğünde oynamayacağını düşündüğü için istememiş.
Oyuncu oynamak istiyor olur da gelirse sözleşmesinde kesinlikle düzenli oynama maddesi olacaktır.
Laf olsun diye koyulan bir opsiyon.Semih e 14 milyon verilen bir evrende mi yaşıyoruz? Böyle bir evrende Barış yunus falan 40-50 etmeli…