Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
değil. evet.morata kesin gidiyorsa bize santrafor lazim degil mi? osimhen - icardi ile mi girecegiz sezona?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değil. evet.morata kesin gidiyorsa bize santrafor lazim degil mi? osimhen - icardi ile mi girecegiz sezona?
Jknın yalvar yakar piyasa yapsın diye ops koydurduğuna inanıyorumLaf olsun diye koyulan bir opsiyon.
Şu haliyle Yunus’u Sane dahi kesemez. İyi olan oynar bilemiyorum orasını ama benim yorumum bu.yunus sara ikilisine mi patlayacak bu is
Sane gelmiş
Daha bu takıma yerli alan shearer katılacakmorata kesin gidiyorsa bize santrafor lazim degil mi? osimhen - icardi ile mi girecegiz sezona?
+ ada yüzgeç…morata kesin gidiyorsa bize santrafor lazim degil mi? osimhen - icardi ile mi girecegiz sezona?
icardi'nin ne zaman ve nasil donecegi belli degilken buyuk riks olurdeğil. evet.
barış falan da orada oynayabilir ya sanmam birini daha alacağımızıicardi'nin ne zaman ve nasil donecegi belli degilken buyuk riks olur
herif geldikten sonra yazdın zaten o postuSane gelmiş
osimhen icardi yuzgec+ ada yüzgeç…
Adını mutlak butlan yapalım. Hem daha mehsur.Adımı Ahmet Singo olarak değiştirir misiniz???
Hiçbir zaman geldikten sonra yazmam.herif geldikten sonra yazdın zaten o postu
Buyrun hocamAlper hoca nerelerde yav hiç ortalıkda görünmüyor.
Ferdi kadıoğlu diyorsunbir isim var eğer olursa
osimhen'i sane'yi unutturur
Kesinlikle katılıyorum..Bende özellikle videolardan izlediğim kadarıyla çokta abartılacak bir futbolcu değil gibi.Mesela sarada aynısı oldu.O paraları daha iyisi alınabilirdi.Ama oralarda bayern,dortmund seviyesinide zaten getirmek zor.bu şüpheye de az da olsa dikkat edelim derim
özellikle dortmund ve leverkusen neden düşünmedi mesela wirtz gitmişken
elemanı hiç izlemedim de