- 2 Temmuz 2011
- 137.545
- 58.590
- 5.488
Mevzuyu bende anlamadım torsten abiye soracağım gece dmdenyanlış anlamayın da bu arkadaş görmeden nasıl futbolcu falan yorumlayabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzuyu bende anlamadım torsten abiye soracağım gece dmdenyanlış anlamayın da bu arkadaş görmeden nasıl futbolcu falan yorumlayabiliyor
Barış küsüp İngiltere'ye gider diye korktum. Leao'yu Barış'ın yedeği olarak aldık zaten, kulübede oturuyor şimdilik. Barış'a Leao senin yedeğin aslanım dedik. Transfer sezonu kapansın Barış'ı kesip 11'e atacağız.Fazladan bissuma ve akanji de koymussun. Yapmisken leaoyu da koysaydin sol kanada
Saradan beklentim 45m euro, 1 krş indirim yapılmamalı
O zaman Sara United'a gidecek diyebiliriz.Erinç abdullah kavukçunun monacoya gittiğini biliyorum demiş, kiralık opsiyonla olabilir deniyor
Barış özellikle yazılıyorolasi degil
@Levent KolpgünKavukçunun uçağına bakabilio muyuz monakodamı diye
yav aynen senaryo bi tarafımızdan uyduruyoruz her haltı bi siz biliyorsunuzozanın show yaptığı falan da yoktu sara ligin en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi
herkes inanmak istediğine uygun senaryo yazıp inanıyor enteresan 1 duruma geldik
Hayır 00.30 gibi İstanbul'a döndü Linz'den.
yazılana çizilene bakma. ciddi bir haber yok.Barış özellikle yazılıyor
Yok Ali SamiOsimhen
Gyökeres
İcardi
forvet rotasyonu yakışır galatasarayıma
Kesinlikle katılıyorum..Bende özellikle videolardan izlediğim kadarıyla çokta abartılacak bir futbolcu değil gibi.Mesela sarada aynısı oldu.O paraları daha iyisi alınabilirdi.Ama oralarda bayern,dortmund seviyesinide zaten getirmek zor.
Bizim varsa tabiki ctiy,real,psg vss gibi takımlarda gözden düşmüş bu takımların düşünmediği adamlara gitsek daha garanti olur gibi.
City Sarayi alir mi bizden?*
Bizde Millot Singo Ederson kapatir miyiz dersin?
*Kafama az once takilan bir dusunce.